Iarna nu-i ca vara

83

Internetul gazduieste o multime de intamplari publicate de persoane care au o poveste in spate. Eu ma numar printre acele persoane careia, din neatentie, era sa i se intample o tragedie.

Orice om stie ca, odata cu venirea anotimpului rece, trebuie sa schimbe cauciucurile. De obicei, incepand cu octombrie, anvelopele de vara le puneam in pod pana cand inmugureau pomii primavara. Insa, anul acesta m-a sarit randul si, luandu-ma cu altele pe cap, am uitat.

Asa se face ca, in luna decembrie eu inca eram cu cauciucuri de vara la masina. Nu mi-am facut probleme deoarece nu avusesem nici urma de zapada.

Intr-un weekend am ramas la o ruda, la cativa kilometri de Timisoara, pentru a ma destinde dupa o saptamana de munca.

In penultima noapte temperaturile scazusera considerabil la valori cu minus, dar ,fiind la tara, am crezut ca aerul este mai rece si ziua urmatoare va fi mai cald.

Spre surprinderea mea, in dimineata cand trebuia sa plec, m-am uitat pe geam si am vazut un strat gros de omat precum in scrieriile lui Cosbuc.

Va dati seama ca in acel moment numai era cale de intors din mai multe puncte de vedere, principalul fiind ca luni trebuia sa ajung la serviciu si nu imi permiteam sa ma invoiesc deoarece aveam un meeting destul de important.

Pornesc la drum devreme deoarece nu puteam accelera cu caucicurile de vara si lucrurile pareau ca o sa fie in regula, dar, ajungand la marginea unei paduri, observ ca masina inceteaza sa mai asculte comenzile mele,  iar viscolul de afara, limitand vizibilitate, nu ma ajuta foarte mult. La o curba, masina intra violent si se izberste de marginea soselei unde parea sa fie si o groapa denivelata.

Am incercat sa ies, dar in zadar. Vazand cum stau lucrurile, am sunat inapoi la gazda unde innoptasem si I-am cerut ajutorul. Acesta era neputincios la randul sau deoarece avea o masina destul de mica si nu ar fi facut fata sa ma tracteze afara. In schimb, mi-a dat numarul de telefon al unui serviciu de tractari auto . In disperarea mea as fi sunat oriunde atunci. Am format numarul telefonului si mi-au raspuns cei de la tractari. Dupa cateva minute de clarificari asupra pozitiei mele pe sosea, acestia au ajuns in circa 10 minute cu girofaruluile pornite.

Am reusit sa urcam masina pe rampa si am pornit la sediul firmei. Odata ajunsi masina a fost supusa si unei revizii deoarece de la impact am reusit sa imi fisurez baia de ulei. Pot sa zic ca sunt singurii la care am fost pana acum cu asemenea servicii impecabile.

Masina a fost reparta si dusa la domiciuliu. Recomand tuturor soferilor serviciile celor de la service auto Timisoara deoarece nu exista comparatie intre calitatea si pretul pe care le ofera.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply