Un restaurant cu autoservire este ideal într-un oraș în care oamenii nu au timp nici să gătească, nici să petreacă ore bune pentru aprovizionare. Felurile de mâncare calde sunt expuse, clientul trece cu tava prin fața lor, își alege meniul, se autoservește și plătește.

Ca să fie mereu mâncare proaspătă la discreție, angajații sunt suprasolicitati, dar cu utilajele alimentare de la Topk.ro efortul este simplificat.

Mașina de tocat carne profesională scutește angajatul să stea ore-ntregi în picioare și să-i amorțească mâinile pe mânerul unei mașini manuale. În funcție de kilogramele de carne necesare zilnic se poate alege o mașină de 100, 250 sau 300 de kilograme, cantitatea industrială fiind procesată într-o oră.

Mesele frigorifice sunt spații sigure de depozitare a alimentelor putând fi închise în mod etanș și curățate cu seriozitate. Temperatura de lucru oscilează între -2 și +8 grade Celsius, înălțimea picioarelor fiind reglabilă.

Arsenalul trebuie neapărat completat cu tave gastronom necesare la gătire, păstrare, dar și self service. Seturile de dimensiuni și forme variabile pot fi folosite pentru orice mâncare, de la supe, la fripturi cu garnitură și salate, compoturi și deserturi. Faptul că sunt confecționate din inox garantează servirea în condiții igienice: materialul nu oxidează, strălucește de curățenie și este rezistent la șocuri și diferențe de temperatură.

Cuvele de inox pot fi scăpate din mână sau aruncate neglijent pe masă. Nu se sparg, de asemenea nu se ciobesc la spălare având o durată mai mare de viață.

O gamă variată de cuptoare și de plite electrice, mobilier din inox, care nu se pătează și poate fi ușor curățat asigură succesul localului de tip: Împinge tava.

Este greu de conceput un restaurant cu autoservire fără aceste accesorii puse la dispoziția întreprinzătorilor pe Topk.ro.  Cumpărătorul primește consiliere de specialitate înaintea achizițiilor, dar și mentenanță și revizii, montaj și punere în funcțiune după achitarea produselor.

Vezi si alte detalii despre Topk.ro!


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply