Oamenii au pornit deja in cautarea celui mai frumos brad, al celui mai inalt si impunator, in functie de dorintele lor si de dimensiunea casei. Altii I-au scos de la naftalina pe cei vechi si au inceput sa-I imbrace de sarbatoare cu beteala felurita si globuri pe alese. Oamenii se iau la intrecere cu brazii lor – care-i mai mare, care-i mai bogat, care e mai unic.

Dar, putini s-au gandit sa-si imbrace bradul in jucarii sexuale sau cel putin sa apeleze la astfel de cadouri inedite si totodata utile.

Pe langa dulciuri, haine, bijuterii sau parfumuri, oamenii mai au nevoie si de implinie sexuala. Si nu mai e o noutate ca nu multi au un apetit sexual ridicat sau ca e nevoie de un aport extern mai ridicat pentru o viata sexuala cu un randament ridicat. De aceea, celor care nu stiu de compromisuri si care nu tin cont de parerile celorlalti, ci doar de bunastarea cuplurilor, a familiei, pot opta de aceasta data intr-un mod unic si inedit, pentru un brad cu totul si cu totul diferit, cu care sa-i surprinda pe toti cei dragi.

Din bradul tau magic si complet sexual n-ar trebui sa lipseasca minim un vibrator pentru ea, mic, jucaus si compact, sau poate chiar un dildo realist. Astfel, in momenele in care nu esti langa ea, se va putea simti la fel de bine in timp ce va fi cu gandul la tine.

De asemenea, poti adauga in pom si prezervative, pentru masculul feroce din el sau din tine. Protectia e la fel de importanta si de Sarbatori, daca nu-ti doresti o surpriza care se va contura peste noua luni sau poate o boala cu greutate. De asemenea, tot pentru el, mai poti alege cu precizie si altfel de jucarii sexuale, precum bilele anale. Gama de jucarii sexuale e destul de diversa, atat pentru ea, cat si pentru el. Si pe langa toate acestea, poti opta si pentru articole de igiena, de uz larg, fie la o lenjerie sexi si provocatoare.

Cauta-ti necesarul in sex shop acum, pana nu-si impodobesc cu totii bradul de Craciun!


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply