Impreuna pentru calitate

Fiecare zi reprezinta o noua modalitate de dezvoltare si de cunoastere. In special, in cazul in care activitatea ta se desfasoara in cadrul unei firme mari si ai o serie de colegi cu care interactionezi, este necesar la un anumit interval de vreme si un team building.
team
In afara zonei de confort, mintea functioneaza la un alt nivel si in special atunci cand team building-ul are drept loc de desfasurare natura, avantajele sunt deosebite. Padurea, muntii, spatiul natural in sine este un isvor de energie inepuizabil. Altfel simti lucrurile in momentul in care soarele iti straluceste in par, iar pielea ta este revigorata. Natura ofera lectii nenumarate, iar educatia non-formala reprezinta practic educatia pentru viata. Degeaba ai cultura generala si ai citit o serie de carti, insa nu stii sa te descurci in momentele in care este nevoie sa actionezi spontan, in clipele in care de decizia ta depende viitorul. Team-buildingurile sunt experiente de dezvoltare, asa cum aminteam, in afara zonei de confort limitata uneori de prea multe reguli sau frici sociale.

Lucrurile minunate se intampla acolo unde te astepti mai putin, iar experientele in general sunt creatoare de idei, intaresc increderea in propria persoana si provoaca creativitatea. Poti alege alaturi de echipa ta un anumit traseu montan cu o dificultate medie, diverse activitati de cunoastere in ceea ce priveste imprejurimile. Observi natura si un spatiu nou, diferit de ceea ce iti este familiar. Sunt firme specializate in activitati de grup, cu experienta, lucrurile pot fi adaptate in functie de abilitati, cerinte.

Cadrul de invatare nou, reprezentat atat de elementele teoretice, cat si de punerea acestora in practica, de experientele traite, vin in sprijinul intregii echipe si a colaborarii temeinice intre membrii acesteia. Perioada o alegi tu, iar variantele legate de locatii sunt diverse, in functie de timp si de rezultatul care este dorit. Un team building uneste o echipa si o face sa functioneze unitar si calitativ.

 


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply