Dupa cum am observat, multi romani sunt foarte atenti in ceea ce priveste o noapte pasionala, o noapte in care sunt pregatiti sa investeasca o groaza de bani pentru a-si face nevasta sau mai bine zis, persoana cu care isi petrece cea mai mare bucata de timp, fericita, multumita si satisfacuta.
Si pe de alta parte, este important sa fim atenti cu persoana iubita. In acest fel ii dovedim cat de mult tinem la ea si putem sa-i multumim de faptul ca a fost alaturi de noi in momentele grele si mai ales, cand aveam nevoie de ea.
Si totul depinde de o lenjerie sexy sau de un costum sau mai multe costume de baie.
Desigur, acum depinde si de fiecare ce prefer: o lenjerie foarte sexy Lorene la pretul de 79 de lei sau un costum de baie Bella Bianco.
Puteti apela la o lenjerie intima in cazul in care aveti de gand sa nu iesiti si doar sa va acordati o lunga noapte. Pentru pretul de 79 de lei, cred cu tarie ca o sa aveti o femeie multumita alaturi de voi.

Si poate daca ati aruncat o privire pe aceasta lenjerie v-ati dat seama ca este un set format din top cu portjartier ajustabil si chilot tanga confectionate din voal fin.
Iar daca preferati sa iesiti amandoi la o piscina cred ca ai putea salva situatia printr-un costum de baie Bella Bianco, cu detalii aurii format din 2 piese: sutien unde cupele sunt intarite cu burete detasabil pentru forme cat mai pline, ajustabil la spate, dar si un slip clasic.
Iar costumul de baie este de 168 lei. Iar pentru un moment de tandrete impreuna cu persoana iubita eu cred ca este ceea ce trebuie.

Puteti apela cu incredere si la alte costume de baie, dar si la alte lenjerii, care stiti ca o sa-I placa. Totul tine si de gustul fiecarei femei, domnisoare.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

One Response to “In trend cu o lenjerie intima”

Leave a Reply