Ceasul de mana este in acest moment un accesoriu vestimentar motiv pentru care acesta trebuie purtat ca atare. Ce inseamna acest lucru? Faptul ca ceasul de mana trebuie asortat cu tinuta vestimentara abordata. Pentru a face acest lucru trebuie sa stim ce modele de ceasuri de mana se potrivesc cu cele mai importante stiluri vestimentare ce pot fi abordate de catre o persoana. Acestea fiind zise, iata care sunt acestea:

ceas-barbatesc-ingersoll-the-michigan-i01103

  1. Ceasul de mana elegant este fara nici o urma de indoiala cea mai buna varianta pe care o putem alege atunci cand purtam o tinuta vestimentara eleganta. Pentru a ne asigura ca ceasul de mana purtat este suficient de elegant acesta trebuie sa fie confectionat din materiale de cea mai buna calitate, sa fie stralucitor si sa aiba un design mai special.
  2. In cazul in care suntem atrasi de tinutele vestimentare sportive atunci achizitionarea unui ceas de mana sport este cu siguranta una dintre cele mai bune investitii ce o putem face pentru noi pentru ca acest model de ceas de mana intregeste tinuta vestimentara sportiva.
  3. Chiar daca tinutele vestimentare tin cont de tendintele modei exista si tinute vestimentare care nu se demodeaza indiferent de tendintele modei. Tinuta vestimentara clasica este una dintre aceste tinute vestimentare. Pentru a putea purta cu stil o astfel de tinuta vestimentara este recomandata utilizarea unui ceas de mana clasic. O varietate mare de ceasuri dama si ceasuri barbati clasice pot fi achizitionate prin intermediul celor de la ceasmania, magazinul online ce comercializeaza ceasuri de mana la cel mai bun raport pret calitate.
  4. Nu in ultimul rand, ceasul de mana casual este cea mai buna alegere pentru persoanele carora le place stilul vestimentar casual. Utilizarea acestui model de ceas de mana ofera un grad mare de permisivitate atunci cand vine vorba despre alegerea articolelor de imbracaminte cu care sa ne imbracam.

ceas-de-dama-guess-catalina-w0562l1

In concluzie, ceasul de mana trebuie purtat ca un accesoriu vestimentar ceea ce inseamna ca acesta nu trebuie sa faca nota discordanta cu tinuta vestimentara abordata.

 


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply