»

Cand iubesti prea mult, esti luat de fraier, dar asta este trebuie sa-ti asumi relatia si sa mergi mai departe. Eu cu masina, eu fara masina.
-Iubitule, ma duc la mama si daca merg cu metroul si urc atatea scari pe tocuri, ma dor piciorusele astea scumpe pe care le iubesti tu asa de mult! Ma duci tu sau imi dai masina?
Ca sa nu mai vad ochi dati peste cap a repros ca o finete de fata isi petrece tot timpul la bucatarie, ii dau masina. O aduce cu o usa stramba, dar mi-o ia inainte:

-Doar nu ma certi pentru atata lucru?
Nici pentru oglinda sparta nu am ceratat-o, nici cand s-a blocat motorul, eu trebuie sa repar toate “ghinioanele “ei. Am incetat sa ma mai gandesc la masina mea si caut biciclete. La cat este de comoda si cu tocurile ei cui, bicicleta nu mi-o mai ia!
Dar ca sa fiu sigur ma indrept catre biciclete electrice fiindca sunt mai grele si nu ma oblige sa pedalez mereu. Fiindca repar sistematic ce strica ea la masina si suport si costurile legate de taxe, alimentare ca la plati este masina mea, iar la plimbare prin oras a ei, m-am interesat care sunt costurile bicicletei electrice:
-acumulatorul consuma lunar energie electrica de 20 de lei, nici mai mult, nici mai putin
-nu achit taxe, nu platesc impozit, nu-mi trebuie loc de parcare pentru bicicleta
-o pot cumpara cu plata in rate, adica o pot achita intr-un an
-exista si reduceri, vouchere, puncte de fidelitate cu care pot sa-mi cumpar accesorii, imbracaminte si incaltaminte sport de calitate.

Cand am primit bicicleta la domiciliu, a ras satisfacuta ca intelesese ca-i ramane ei masina. Intr-o seara, cand am iesit cu prietenii la o bere, a scos si ea masina pe furis sa ma urmareasca. M-am lasat in voia motorului si admiram peisajul fericit. Fetele ma priveau cu admiratie, imi faceau cu mana si strigau in urma mea:
-Ce tip bine pe bicicleta asta electrica super!
M-a pierdut din ochi. Am gasit-o bosumflata si mi-a spus categoric:
– Iubitule, ia-ti inapoi masina, vreau bicicleta ta electrica!


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply