Erau copii si vecini ce  se jucau peste tot nesupravegheati de parinti. Pe atunci copiii nu aveau telefoane sau tablete, iar la televizor ziua nu aveau la ce se uita, fiindca existau cateva  ore de emisie, de la 18-21.

Asa hoinareau ei peste tot: prin paduri si prin fanete, adunau flori din care faceau buchete si coronite, plante medicinale, fructe de padure sau ghebe, ducandu-se cu prada acasa pe inserat. Cand le era prea cald, dezbracau fara sa stea pe ganduri hainele si ramaneau goi. Se culcau pe iarba plina de roua si ea il analiza cu atentie si gandea copilareste:

5a617dfb02e88d1e22aff50df5ad176b---beds-photoshoot-ideas

-Vreau si eu sa am ca tine. Nu poti sa ma ajuti sa imi creasca si mie jucaria aceea dragalasa?

El a stat pe ganduri, apoi a cules iarba si flori si a umplut locul gol, a infipt un bat de grosime mijlocie, iar ea a incaput sa tipe. Si-au pus repede hainele si au fugit in sat. Parintii s-au alarmat vazand starea fetei si i-a interogat.

-Nu este vinovat deloc, spuse fata. L-am rugat sa faca o minune sa fim la fel, cand ramanem dezbracati, fiindca este prea cald afara.

Bineinteles ca ea a ajuns la spital, iar el a luat o bataie zdravana. Li s-a spus ca nu mai au voie sa se dezbrace unul in fata celuilalt, daca doresc sa se mai joace impreuna vreodata. Si s-au jucat amandoi, pana au crescut.

Acum, el ii povesteste intamplarea de atunci, in timp ce stau unul langa celalalt in pat goi si se bucura de clipa lor de intimitate si de jucariile cumparate de pe sexshop .

-Mi-am dorit mereu sa fiu ca tine, ii spune ea razand. Chiar nu poti sa ma intelegi? De aceea ti-am cerut in ziua aceea sa faci ceva sa imi creasca si mie…

-Uite, spune el in timp ce ii intinde cea mai interesanta dintre jucarii sexuale  pe care si le-au cumparat pe rand! De-as fi stiut ca exista STRAP-ON HARNESS WITH 15.2 CM COCK, nu te-as fi mai ranit atunci, dar m-ai rugat cu lacrimi in ochi sa te ajut!

Se inteleg si sunt fericiti. Au crescut impreuna, iar el si-a luat rolul de aparator al ei din prima zi de scoala. De-atunci au trecut prin multe tinandu-se de mana. Au fost bune, dar au fost si rele in viata lor si au secrete pe care numai ei le stiu si clipe intense in care impreuna ating cerul cu mainile si simt caldura si lumina stelelor pe frunte.

Multe dintre iubirile perene incep din frageda pruncie, cand el si ea abia au imbobocit si isi dau seama ca nu poate sa treaca o zi, fara sa se vada.

La inceput nu isi dau seama ca este iubire. Te inveti cu cineva si ai nevoie de el, cum ai nevoie de apa pe care o bei si de aerul pe care il respiri, apoi nu mai poti sa te desparti de cel care iti este sortit.

Multi cred ca suntem sortiti unul altuia de la facerea lumii si cei sortiti sa isi apartina se vor intalni, chiar daca se afla unul la un capat al pamantului, iar altul la celalalt.

 

 


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply