Un studiu recent a demonstrat ca lenjerii 3d au capacitatea de a creste fertilitatea cuplului si prin urmare, extinderea acestor tipuri de lenjerii s-au concretizat in cresterea natalitatii. Multe dintre cuplurile care esuasera si nu reusisera sa aiba un copil in mod natural, dupa ani de vechime si experimente, au bifat ca reusita sarcina dupa ce au pus astfel de cersafuri pe pat.
Oamenii de stiinta au explicat cu argumente ca exista o legatura indiscutabila intre lenjeria imprimata realistic cu flori, peisaje si animale si procreatie. In momentul in care pui un astfel de tablou pe pat, automat dispar stresul, incordarea, angoasa. Atmosfera destinsa, tablourile naturale te inspira, iar organismul isi indeplineste datoria sacra fata de specie, asigurand perpetuarea acesteia. Este mul mai indicat sa ramai insarcinata natural, decat sa apelezi la fertilizarea in vitro, care este ajutata de multe tratamente de durata si dureroase uneori.

L-029-850x850
Lenjeriile ieftine si din materiale sintetice provoaca neintelegeri in cuplu, fiindca fiecare se retrage, devine ursuz si nu doreste sub nicio forma sa intre in contact direct cu materialul aspru care lasa pielea plina de iritatii si de dungi de vopsea. De la o lenjerie care produce inconfort se poate ajunge la infidelitate in cuplu si la divort. Satul de un pat in care nu se poate odihni, nu se poate bucura de momente de intimitate alaturi de sotia lui si pe care ii este frica sa se aseze, sotul cauta o lenjerie mai fina, daca sotia lui nu se gandeste sa faca schimbarea majora prin care sa isi salveze casnicia.
LenjeriiRomania.ro este un magazin familist prin excelenta fiindca vinde cearsafuri pentru paturi matrimoniale, dar si pentru copii.
Tot din dragoste pentru familii, lenjeriile din magazinul prezentat mai sus, care sporesc garantat fertilitatea vin la pachet cu economiile, fiindca:
-spui ”Adio!” bolilor si medicamentelor cu cearsaf si fete de perna din bumbac 100%. Lenjeria asigura o caldura constanta organismului si momentele de odihna de care are nevoie. Fiind moale si catifelata, naturala si prietenoasa si mirosind placut, ea prelungeste viata si sporeste calitatea acesteia.
-protejeaza foarte bine salteaua prin intermediul tesaturii sale ferme care nu lasa murdaria sau transpiratia sa patrunda dincolo de bariera
-sunt mereu la reducere, in ciuda calitatii premium. Ofertele de 1+1 gratis sunt cat se poate de reale
-3-4 lenjerii pe care le ei de la oferte iti asigura echipamentul pentru pat pentru mult timp, fiindca piesele nu intra la apa, nu se decoloreaza si nu se rup.
In cazul in care nu crezi rezultatele ultimelor studii conform carora 7 din 10 femei au ramas insarcinate dupa ce au pus pe patul matrimonial o lenjerie 3 d nu iti ramane decat sa incerci, fiindca daca tu esti exceptia, tot nu vei avea nimic de pierdut, cumparand o lenjerie nemaipomenit de frumoasa si de comoda la un pret superavantajos si precizand adresa de la domiciliu ca sa o primesti acasa.
Incearca, schimba ceva, reinventeaza decoratiunile interioare si mai ales fii pozitiva!
Cu rabdare si perseverenta chiar si cele mai nebunesti dorinte ti se indeplinesc!


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply