Tehnologia exclusiva de manichiura semipermanenta, ingrijirea profesionala a sanatatii unghiilor  de la picioare prin pedichiura semipermanenta si munca impecabila a specialistilor salonului de infrumusetare de tip Spa Bucuresti, Antica Hair Studio, este ceva care te poate multumi pe deplin. Angajatii acestui salon coafura Bucuresti  ofera frumusete unghiilor de la maini si de la picioare, avand in vedere caracteristicile acestora si dorinta de a efectua cu atentie manichiura si pedichiura, printr-un proces nedureros a unghiilor incarnate, un mod eficient pentru tratarea fisurilor aparute pe suprafata unghiilor, adaugand, de asemenea, starea de spirit pentru design elegant sau decor.

 

Proceduri exprese

Gelul de unghii de marca,  tine 2-3 saptamani fara retusuri, cu luciu excelent si o mare varietate de culori, pentru fiecare eveniment si pentru fiecare gust. Artistii pedichiuristi si manichiuristi ofera proceduri exprese, putand sa te relaxezi in timpul procedurii, cu un masaj si sa simti un val de putere si usurinta la atingerea profesionistilor. Manichiura hardware si pedichiura, sunt realizate cu ajutorul unor instrumente speciale . Aplicandu-le singur, fara o pregatire speciala, desigur, poti, dar care va fi rezultatul? Principala problema a acestor experimente,  este ca in acest proces, un neexperimentat  poate produce deteriorari clientului, ranind unghiile, cuticulele sau pielea. In activitatea profesionala a angajatilor de la salonul de infrumusetare de tip Spa Antica Hair Studio Bucuresti,  nu au existat astfel de esecuri.  De aceea, poti veni cu incredere la acest coafor,  pentru a realiza cea mai profesionala manichiura si pedichiura semipermanenta.

coafor_3

Manichiura

Manichiura semipermanenta in recunoscutul salon de infrumusetare  Antica Hair Studio, reprezinta  transformarea unghiilor tale, in sensul estetic si in numeroase moduri si proceduri de vindecare si infrumusetare. Alege exact serviciile de care ai nevoie. Toata lumea stie foarte bine ca si aspectul cel mai superb poate fi ruinat de mainile neingrijite. Cu multi ani in urma, o femeie isi acoperea mainile cu manusi de protectie, pentru a se conforma imaginii de neegalat. Pentru a nu sta cu mainile acoperite, iti sugeram sa intri in salonul de infrumusetare din Bucuresti Antica Hair Studio si sa comanzi o manichiura semipermanenta minunata. In acest salon de infrumusetare de tip Spa, se lucreaza  activ in aceasta directie, avand parte de cei mai buni maestri care stiu si o varietate de tehnici de proiectare a unghiilor.

coafor_1

Pedichiura

Angajatii salonului de infrumusetare de tip Spa Bucuresti, sunt incantati sa iti ofere intreaga gama de servicii de pedichiura cu ajutorul unor instrumente moderne si de inalta calitate, cosmetice si aparate. In salonul de infrumusetare exista numai profesionisti care folosesc numai mijloace profesionale, medicale si cosmetice. De asemenea, pot oferi atat ingrijire cat si ajutor pentru a rezolva toate problemele cu picioarele. Daca ai nevoie de o pedichiura de calitate si pedichiura semipermanenta profesionala, atunci salonul de infrumusetare este la dispozitia ta.

In prezent, exista multe tehnici de manichiura si pedichiura. Una dintre cele mai populare este cea hardware. Avantajele manichiurii si pedichiurii sunt multe. Este considerat cel mai sigur si cel mai de succes, atat pentru placile unghiilor, cat si pentru piele. De asemenea, merita mentionata sterilitatea procedurii, astfel incat infectia nu te va ameninte. In tehnica hardware pentru ingrijirea unghiilor se utilizeaza o solutie speciala, care functioneaza numai cu celule keratinizate. Tehnicile fine si pilirea cu abilitate, ajuta la pastrarea texturii unghiilor. Dupa tehnica hardware, unghiile arata elegant si bine ingrijite.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply