De 1 martie, toate femeile primesc martisoare. Tinere sau mai putin tinere, la gradinitia sau liceu, mame sau bunici, toate vor primi acest simbol al renasterii, iubirii si primaverii. Obiceiul martisorului nu este unul nou, ci destul de vechi. In trecut, tinerii si tinerele erau cei care primeau martisoare, reprezentate printr-un snur alb, impletit cu unul rosu, ce insemna lumina si intunericul, caldura si frigul si tot asa. Astazi, martisoarele sunt snururi insotite de un pandantiv, brosa sau bratara.

martisor-brosa-cosar-mic-norocos

La magazinul imartisoare.ro puteti gasi asemenea martisoare si preturile sunt foarte accesibile. Insa, dintre toate martisoarele, cateva sunt adesea alese pentru simbolurile pe care le exprima.Multi domni aleg sa daruiasca martisoare care simbolizeaza norocul. Un martisor cosar simbolizeaza binele care se lupta cu raul, purificare si se spune ca cea care il poarat va fi aparata de boli.

Trifoiul cu patru foi este adesea intalnit si el la martisoare. Trifoiul cu patru foi este simbol al sanatatii, al iubirii si al nororcului. O asemenea frunza se spune ca este destul de rara si daca cineva gaseste un astfel de trifoi, va avea mult noroc. Acesta este un crez ce exista inca de pe timpurile celtilor, cand acestia credeau ca trifoiul cu patru foi este o planta magica, aducatoare de noroc.

martisor-pandantiv-potcoava-aurie-gargarita

Martisorul buburuza este un simbol prin excelenta feminin. Aparitia buburuzei inseamna renastere, fertilitate si maternitate. De fapt, buburuza reprezinta prosperitate si noroc in toata Europa. Este un martisor ce se poate face cadou mai ales fetelor ce doresc sa se marite pentru ca se spune ca buburuza aduce noroc in gasirea ursitului.

La imartisoare.ro se pot gasi toate aceste modele si multe altele ce au simboluri puternice de noroc, puritate, dragoste. Sunt martisoare potcoava, ghiocel, inima si multe altele. Alegeti in functie de aceste semnificatii sau daca stiti ca persoanei respective ii plac anumite reprezentari, de exemplu flururii sau pisicutele. Faceti comadna la imartisoare.ro, din timp, pentru a surprinde femeile ce va fac viata mai frumoasa!


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply