Matematica este una din cele mai importante discipline din lume.Evidente ale matematicii complexe apar inca de acum 5000 de ani, de la civilizatii precum cea Babiloniana sau Egipteana. Tot ceea ce s-a realizat pana in prezent, maiestuasele cladiri, multe din descoperirile stiintifice, inclusiv calatoriile in spatiul cosmic, au fost si sunt posibile si cu ajutorul matematicii. Desigur, vorbim despre matematica la un nivel avansat. Dar, pana la a ajunge la un asemenea nivel, orice geniu sau om normal, trebuie sa treaca prin matematica simpla, predata in scoli.

esential.-matematica-clasa-a-8-a.-partea-i---marius-perianu--costel-anghel--gratian-safta--lucian-petrescu

Orice parinte, daca observa ca un copil are o predilectie aparte spre matematica, ar trebui sa investeasca in aceasta pasiune. Este una din materiile vitale in societate si pentru viitorul omenirii. Desi nu exista institutie de invatamant unde sa nu se studieze intensiv matematica, cel putin pana in clasa a VIII-a, adesea, numarul de ore de la clasa nu sunt suficiente pentru copiii care iubesc matematica sau pentru cei care au unele dificultati in a intelege aceasta materie. In ambele cazuri trebuie sa existe sustinere didactica extra.

Clasele de la socala sunt supraaglomerate si un profesor nu va face fata unui numar de peste 25 de elevi. Este imposibil ca un cadru didactic sa se ocupe de fiecare copil, individual. De aceea, au fost create manuale si pachete de cursuri speciale pentru cei ce isi doresc sa descopere mai mult din tainele matematicii. La LibrariaDelfin.ro, categoria Clubul Matematicienilor este ceea ce ii trebuie oricarui copil pasionat sau care are nevoie de ajutor la matematica. Aici veti gasi manuale de matematica auxiliare pe care le puteti comanda pentru copii, ca parinte, dar, daca sunteti cadru didactic, le puteti lua la clasa cu scopul de a le oferi celor mici o educatie de calitate. Manualele din aceasta serie, numite Esential, sunt avizate de Ministerul Educatiei Nationale, deci pot fi folosite atat ca manuale principale, cat si ca manuale pentru educatie suplimentara. Ele corespund integral programei scolare si sunt create intr-un mod interactiv, placut si cu explicatii ce pot fi asimilate usor de catre copii.

Asadar, nu ezitati sa comandati manualele potrivite pentru copil sau pentru clasa unde sunteti dascal. LibrariaDelfin.ro va sta la dispozitie, in orice moment, cu cele mai bune oferte si materiale didactice.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply