zodiinorocaugust

In fiecare zi, sute de oameni acceseaza internetul pentru a citi previziunile unui horoscop zilnic. Este un obicei vechi, inca de cand arta astrologiei a luat nastere, deoarece fascineaza si induce speranta cititorilor. Horoscopul este o metoda de divinatie, la fel de veche precum limbajul scris, iar primele dovezi le putem gasi in pesterile rupestre sau in templele antice.

In cazul in care oamenii doresc o previziune individualizata, este necesara o analiza a astrogramei personale, suprapusa peste astrograma zilei respective (iar aceasta necesita o analiza mult mai amanuntita, pentru rezultate cat mai exacte). Horoscopul a fost si mereu o sa fie ceva ambiguu, insa tocmai acest lucru il face sa fascineze si sa capteze interesul oamenilor. Din acest motiv, astrologii profesionisti nu mai contenesc sa il studieze, pentru a-i afla chiar si cele mai ascunse taine.

Orice horoscop zilnic se citeste, de regula, dimineata, deoarece poate reprezenta impulsul de care ai nevoie, pentru a incepe o noua zi. Multe posturi TV, de stiri, au si o rubrica dedicata horoscopului zilnic, din care poti afla lucruri noi sau poti primi un sfat despre cum ar fi mai bine sa iti gestionezi cuvintele in ziua respectiva.

Nu trebuie, totusi, sa va lasati cuprinsi de ganduri negative, daca ceea ce ati auzit la horoscop nu suna tocmai bine – tineti minte ca sunt informatii generale, iar in momentul in care atentia v-a fost captata  despre ce v-au pregatit astrele, atunci este bine sa te gandesti de doua ori inainte sa actionezi. Dar daca esti o persoana care citeste horoscopul doar din curiozitate, poti sa il citesti oricand doresti, mai ales daca acest lucru nu este unul din obiectivele tale principale.

Sunt persoane care nu cred deloc in horoscop, dar sunt si persoane care nu ies din casa, daca nu si-au citit horoscopul inainte. Extremele sunt normale, in unele cazuri, dar adevarul este undeva pe la mijloc, intotdeauna. Nu trebuie, sub nicio forma, sa ne panicam daca  nu auzim vesti bune in horoscop, ci trebuie sa invatam sa privim obiectiv toate informatiile si sa le interpretam ca atare, iar in cazul in care ziua chiar nu a fost cea mai buna, sa incercam sa ne focusam energia pe recapatarea echilibrului.

In cazul in care auzim lucruri bune, este drept, ne simtim mult mai optimisti si poate ca acest lucru are un impact asupra sirului de evenimente care vor avea loc in ziua respectiva. Ideea de baza este ca, indiferent de prezicerea horoscopului, trebuie sa mentinem o stare de pozitivitate constanta.

Cum putem sa ne cunoastem mai bine, cu ajutotul unui horoscop? Este simplu: daca ne vom citi caracteristicile propriei zodii – de exemplu, ce caracteristici pozitive avem, ce caracteristici negative avem, ce planeta ne guverneaza sau ce piatra pretioasa  sau semipretioasa ne protejeaza, atunci ajungem sa ne intelegem mai bine reactiile, iesirile emotionale pe care le avem, de ce suntem receptivi la anumite evenimente sau, din contra, de ce unele lucruri ne lasa indiferenti.

Cunoscand mai multe detalii despre propria zodie, putem invata cum sa ne relaxam, ce situatii sa evitam sau chiar ce cariera sa ne alegem in viata. Important este sa citesti tot ce se poate citi despre propria zodie, apoi restul depinde de tine. In cazul in care sunteti sceptici in unele privinte, sa stiti ca este in regula sa credeti asta – pana la urma, suntem oameni si avem dreptul sa avem si indoieli. Nu trebuie sa credem tot ceea ce ni se spune sau ceea ce ni se impune sa credem.

Daca vrei sa afli mai multe despre zodia ta, citeste un horoscop zilnic!


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply