Mexicul este ca Ierusalimul o destinatie ravnita de orice turist, de aceea cautati din timp oferte 2018 Mexic.   
In primul rand, merita sa ajungi acolo datorita frumusetii femeilor din aceasta tara fierbinte si temperamentul lor vulcanic. Sub trupurile acelea perfecte cu piele creola se afla vulcani gata sa erupa in orice moment.
La fel de important este faptul ca Mexicul, tara plajelor luxuriante cu nisip alb si apa turcoaz are 31 de obiective inscrise in patrimoniul UNESCO. Nu ai cum sa te plictisesti acolo, in fiecare zi poti vizita ceva.
Daca iubiti muzica, vizitati Guadalajara fiindca aici veti asculta muzica traditionala oriunde: pe plaja, la restaurante tot timpul. La imaginile vizuale de o eleganta paradisiaca in care albul se asorteaza perfect cu turcoazul si galbenul se adauga imagini auditive. Ritmurile muzicii mexicane intra in suflet si in sange.

Va place tequilla? Puteti sa vizitati centrele unde se produce acesta bautura legendara mexicana. Nu consumati alcool? Tot este spectaculoasa producerea acestei bauturi si este bine sa ramaneti cu amintiri de neuitat.
Cel mai mare muzeu din America latina se gaseste in acesta tara fiind Muzeul National de Antropologie din Mexico City. Veti fi fascinati de exponate si de stilul arhitectural al cladirii.
Nu in ultimul rand piramida mayasa din peninsula Yucatan te intoarce intr-o alta civilizatie.

Felurile de mancare mexicane sunt savuroase si sanatoase fiindca se bazeaza pe legume benefice organismului, cum ar fi: dovlecelul, ardeiul si fasolea, condimente si verdeturi specifice.
Friptura pregatita din muschiul abdominal al vitelor are un gust divin, iar pentru cei care nu au prejudecati legate de alimente au la dispozitie multe retete exotice cu ingrediente atipice pe care le pot incerca.
Vizitarea Mexicului reprezinta o adevarata provocare pentru fiecare om.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply