Micul actor

18156962_1350475721706567_909831380933208338_n

Micul actor! Asa ne place sa il strigam pe fiul nostru dupa ce am primit filmarea de la botez. Totul se intampla anul trecut, prin noiembrie, cand trebuia sa il botezam pe micutul Mihaita. Eram in toiul fericirii, deoarece Mihaita participa la primul sau eveniment important din viata.

Dar, cum botezul nu avea cum sa fie complet fara o filmare a evenimentului, am apelat la Madvideo pentru echipa lor de cameramani botez.

Am ales Madvideo, deoarece si filmarea nuntii noastre a fost facuta tot de echipa lor si anume de Sorin, un videograf exceptional.

Am urmat procedurile de pe site-ul lor si am avut norocul ca Sorin sa fie disponibil pentru ziua botezului. Sorin, la scurt timp, ne-a sunat si, fara ca noi sa ne introducem din nou, acesta ne-a recunoscut.

Am fost foarte fericiti de modul sau prietenos si am cazut de acord pentru ziua cea mare.

Pe tot parcursul botezului, Sorin a fost mereu pezent, cu camera sa de filmat, incercand sa capteze fiecare detaliu.

Desigur, noi am insistat ca personajul principal sa fie micutul nostru Mihaita. Sorin ne-a spus ca Mihaita este deja foarte fotogenetic si, desi are o varsta frageda, acesta va putea deveni model cand va fi mai mare.

Vorbele sale ne-au bucurat foarte mult si, datorita lui, am incheiat evenimentul cu brio.

La ceva timp dupa botez, am primit si filmarea completa si editata din partea lui Sorin. Imi aduc aminte cat de emotionata eram in timp ce retraiam acele momente. Felul in care Sorin a lucrat cu luminile din interior si modul in care l-a surprins pe Mihaita ne-a facut sa credem ca am a fost, cu adevarat, cea mai potrivita alegere.

Mai in gluma, sotul meu, cand a vazut filmarea, a insistat sa mai facem un copil doar ca sa il chemam pe Sorin pentru a filma botezul.

De atunci, Mihaita este alintat de toata lumea ca “ Micul actor”, deoarece blandetea lui Sorin l-a facut sa zambeasca pe tot parcursul filmarii.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply