Totul a inceput de la expresia rochie versatila, pe care ai gasit-o intr-un raion al magazinului Rochii-perfecte.com. Stiai ca versatil inseamna “care își schimbă cu ușurință părerile; nehotărât, nestatornic, schimbător, instabil” si ai vrut sa vezi produsele, sa intelegi de ce poarta acesta denumire.
In fata exponatelor ai fost cuprinsa de vraja lor. Ti-ai dat seama ca o astfel de rochie este o comoara la casa omului, fiindca are capacitatea de a parea mereu noua, mereu diferita, in functie de accesorizare si de posibilitatile diferite de prindere.

38 de rochii versatile de nuante diferite, croite elegant te-au vrajit si te-ai gandit sa le folosesti spectaculos in scenariul nuntii tale: sa imbraci domnisoarele de onoare in ziua nuntii in rochii versatile corai special, fiindca rosul exprima iubirea si pasiunea, iar in noaptea nuntii in rochii versatile albastru-electric, accesorizate cu auriu, oferind imaginea cerului cu luna si stelele.
Ziua, domnisoarele de onoare sa presare petale de trandafiri de culoarea rochiei in drumul vostru, iar noaptea trandafiri albastri, albastrele si flori de nu-ma-uita.

La cumpararea mai multor rochii versatile se ofera reduceri, de pilda, daca se comanda cel putin 4 rochii versatile corai special, in loc de 130 lei pentru fiecare bucata, se achita 125 lei si te-ai gandit ca ar fi minunat ca prietenele tale sa ramana cu doua amintiri miraculoase de la nunta voastra: doua rochii elegante, de culori diferite, care sa se poata purta diferit in cel putin 15 ocazii.
Avand in vedere ca rochiile sunt prevazute cu 15 moduri diferite de prindere, fiecare domnisoara de onoore isi poate personalize modul de a le purta ca spectacolul sa nu fie monoton. La comenzi mai mari de 399 de lei, livrarea este gratuita, plata facandu-se la primirea comenzii.
Pretul rochiei albastru electric este de 110 lei, fara sa se acorde reduceri la cumpararea unui numar mai mare de produse de acelasi fel.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply