Cand trecem pe langa un azil de batrani ne vin in minte tot felul de lucruri mai putin placute. Ne gandim la tot felul de conditii indoielnice, la cum sunt batranii sau la ce a fost in mintea si inima celor care au ales sa-si lase parintii sa locuiasca intr-un astfel de loc.

Sunt insa si camine de batrani in care batranii se simt absolut minunat. Ei sunt tratati cu respect si sunt ingrijiti corespunzator. Daca alegi un camin de batrani Bucuresti care sa fie un camin privat, alegerea pe care o faci poate fi cea mai buna.
Sunt insa o serie de mituri care au legatura cu azilele de batrani.

Pentru inceput vom vorbi despre faptul ca sunt persoane multe care spun ca azilele de batrani au un miros specific, un miros care nu e deloc placut. In realitate insa, mai ales daca vorbim de caminele private, lucrurile nu stau deloc asa. Sunt azile in care batranilor le este schimbata lenjeria de pat zilnic, in care batranii fac baie foarte des si in care isi schimba hainele ori de cate ori este nevoie. Asa este si la Azil Privat Bucuresti. Daca faci o vizita vei vedea ca este doar un mit.
Un alt mit tine de starea fizica si psihica a varstnicilor care locuiesc in azile. Nu toti pacientii internati in azile au probleme mentale sau boli extrem de grave. Sunt o multime de batrani care aleg un azil privat doar pentru ca nu vor sa fie singuri.

Sunt persoane care spun ca batranii au tot felul de restrictii la azile si ca nu se pot bucura de nimic. Nu e asa in realitate, ci este tot un mit. Bineinteles ca e normal sa existe unele restrictii, insa nu e chiar asa cum spun unii. Restrictiile depind mult de starea psihica si fizica a pacientului.
Acestea sunt o parte din miturile legate de caminele de batrani. Incearca sa scapi de aceste idei preconcepute.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply