Pana acum cateva luni eram genul de persoana care nu putea avea o viata normala din cauza episoadelor repetitive si simptomelor deloc placute cauzate de o infectie urinara de care nu mai scapam. Unele persoane sunt predispuse sa faca infectii urinare frecvente, iar eu am fost una dintre „norocoase”.

Zilele mele sunt pline, cel mai probabil seamana mult cu ale voastre. Dis-de-dimineata ma trezesc, ma ocup de mine si de copii, le prepar micul dejun si apoi ii duc la scoala. Merg la job si incerc sa fac fata stresului si task-urilor pe care trebuie sa le rezolv cat de repede posibil. Plec de la birou, fac cumparaturi si merg acasa. Copiii sunt super energici si au o nevoie avida de atentia mea. Incerc sa le fac pe plac, sa ne jucam si sa facem teme impreuna. La finalul zilei, tot ce mai imi ramane este un dus rapid si un somn scurt. Ei, bine, doar imaginati-va prin ce am trecut in lunile in care am sufeream din cauza unei infectii urinare si mergeam foarte des la toaleta, aveam usturimi si o jena permanenta in zona abdomenului. Acum ma amuz ca am iesit val vartej din timpul unei sedinte sa merg la baie, dar atunci nu a fost deloc placut.

Dupa cateva zile in care viata mea era petrecuta mai mult la toaleta, am avut in final noroc cu o prietena care mi-a recomandat Urifar – pliculete pentru infectie urinara. Eficienta rapida a suplimentului Urifar m-a determinat sa scriu acest articol prin care sa va povestesc si voua cum sa scapati de infectiile urinare frecvente sau ocazionale.

Urifar actioneaza ca un antibiotic natural si contine cea mai mare cantitate de D-manoza de pe piata si extract de rodie. D-manoza previne ca bacteriile E. Coli raspunzatoare pentru infectia urinara sa se prinda de peretele vezicii urinare, iar extractul standardizat de rodie scade vitalitatea bacteriilor. De ce spun ca este eficient? Ei bine, mie mi-a atenuat simptomele dupa doar jumatate de ora si dupa 2 zile deja ma simteam ca inainte si am putut sa-mi reiau rutina zilnica normala. De aceea, vi-l recomand daca vreti sa scapati rapid de orice infectie urinara.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply