Imi place sa colind tara in lung si in lat si sa fiu cazata la mansarda, grinzile din lemn sa fie la vedere, prin ferestrele imense sa aud si sa vad cum ninge sau ploua si sa fiu mai aproape de cer.
Mansarda este cea mai romantica dintre camerele unei vile sau ale unui hotel fiindca auzi suspinele ploii in cele mai subtine nuante. Scrasnetele vantului par asa de aproape si totusi esti ferit de ele, fulgii de nea par sa-ti intre in ochi, dar iti fac delicat cu mana si se indreapta catre pamant.

-Hai sa facem si noi o mansarda si sa sarbatorim Craciunul in ea, mi-a spus cu dragoste sotul intr-o zi! M-am interest deja despre grinzi lemn 20×20 pret. Si le-am comandat pe Depozit-online pentru tine, draga mea!

Sunt grinzi de brad usoare si rezistente pe care le vom lasa la vedere. In noptile de iarna va mirosi divin in mansarda noastra: a brad, a vin fiert, a scortisoara si a portocale!
Dincolo de fericirea de a avea acasa ceea ce caut in concedii, ingrijorarea mi se citeste pe chip. Avem de achitat facturi si multe alte cheltuieli, iar salariile sunt “dupa buget”.

-Am solicitat plata in rate pentru grinzile de brad si pentru vata minerala, ma linisteste cel care stie sa-mi citeasca gandurile.
Apoi imi explica rabdator ca vata de sticla se foloseste ca izolant si impotriva rozatoarelor.

– Asa nu vom mai avea niciodata soricei in casa. Si sursele exterioare de apa va trebuie sa le amenajam cu acest produs sa nu inghete la iarna! Pentru ca iti place sa auzi tunetele si ploaia nu o vom utiliza la mansarda, ci vom izola doar birourile noastre de la parter, sa nu mai auzim claxoanele masinilor cand lucram.

De multe ori lucram si de acasa sa completam bugetul si avem nevoie de liniste ca articolele scrie sa fie de calitate. Analizez sufletul pereche de langa mine si realizez cat de norocoasa sunt. Dorintele mele sunt lege pentru el, dar si ale lui pentru mine. De cate ori spune ca ar manca clatite sau ciorba de bruta i le comand in oras…


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply