Imagineaza-ti ca te duci in Italia sa il aduci pe cel decedat acasa! Tot drumul vei plange, chiar daca te afli la volan sau in dreapta sau te duci cu avionul sa ajungi mai repede, incat te vor intreba si cei din jurul tau de ce plangi, iar tu iti vei aminti si vei plange mai tare, cu sughituri.
Iti vei aminti momentele petrecute cu el, cum v-ati luat la revedere pe aeroport si v-ati sorbit din priviri, fara sa stiti ca este ultima data cand va vedeti…
De ce te vei apropia de locul in care el te asteapta fara viata, inima iti va tremura nefiresc, sufletul va fi greu ca de plumb fiindca nu ai apelat la o firma ce ofera servicii premium de repatriere decedati.

Cu lacrimi calde si sarate pe obraji, vei bate la portile inchise ale autoritatilor sa il aduci acasa si vei vedea cat de neputincioasa esti. De unde sa stii tu ca trebuie doua sicrie si dosar de repatriere decedati Italia
Stati acolo, amandoi printre straini si te cuprinde disperarea ca nu poti sa-i faci dreptate. Trupul sau lipsit de viata are nevoie de odihna, iar tu nu poti face altceva decat sa plangi, sa plangi, sa plangi!
Lasa firmele specializate sa se ocupe de asta in locul tau, iar tu stai sa ti se usuce lacrimile pe obraz si pregateste-te sa-l primesti acasa cum se cuvine!
Profesionistii firmei ii vor face dreaptate si vor face tot ce este mai bun pentru el. Ai incredere in ei fiindca stiu sa spele cu respect un trup neinsufletit, il imbraca cu gust, il imbalsameaza responsabil ca ultima intalnire sa decurga decent.
Masina cu care il vor aduce va fi curata, utilata cu ceea ce este necesar, sicriele potrivite, crucea inscriptionata corect.
Nu da un spectacol al durerii tale in autocar sau in avion, fiindca nu toti oamenii te vor intelege! Multi vor vedea in suferinta ta o forma de disconfort poate si pentru ca isi vor aminti prorpriile lor drame.
Incearca sa simplifici suferintele, fiindca nici cel drag nu doreste sa te vada din cer suferind atat de mult!


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply