Asteptam cu totii cu nerabdare aparitia pe piete a noului Galaxy S10, un telefon care arata super bine si se misca la fel de bine. Cei care au avut posibilitatea deja si-au facut precomanda pentru acesta, in timp ce ceilalti vor astepta ca acesta sa apara in magazine. Multe persoane deja au renuntat la vechile telefone, chiar si la S9 sau S9+ pentru a avea bugetul necesar pentru noul membru al familiei.

161760

Stiu ca asteptarea nu este punctul forte al anumitor persoane de accea este bine ca intre timp sa va pregatiti cu accesoriile neceare, ori sa le achizitionati deja ori sa stiti de unde le puteti achitiona atunci cand o sa aveti telefonul in mana. Asa ca in magazinele Contakt puteti gasi o gama variata de huse S10 E dar si alte accesorii importante precum cabluri de conectare, casti audio, folii de protectie sau pop-socket-uri, accesorii care ne permit sa manevram mai usor telefonul dar totodata ne ofera si o prindere mai buna a acestuia in mana si astfel si o protectie mai ridicata.

Cand vorbim de Contakt vorbim nu doar despre magazinul online dar si de peste 180 de magazine fizice din intreaga tara pe care le putem gasi pe site-ul Contakt. Astfe, informatii importante putem afla din orice magazin. Desigur ca cel mai rapid si cel mai la indemana este magazinul online, pe care il putem accesa de oriunde cat timp avem acces la internet, putem face o comanda si o putem ridica de la unul dintre magazinele fizice, daca exista in apropierea noastra.

Una variantele disponibile ale lui S10 va fi cea cu spatele realizat din ceramica, ceva ce sincer nu am mai intalnit pana acum dar care pare interesant si din imagini destul de elegant dar si destul de fragil daca stau sa ma gandesc. Asa ca daca ar fi sa imi cumpar acest telefon cu siguranta ca mi-as alege huse Samsung Galaxy S10 E care sa poata preveni accidentele neplacute. Am incredere in magazinele Contakt pentru ca tot ceea ce gasim aici este original, produsele fiind aduse de la cei mai buni producatori din domeniu si la preturi destul de accesibile.

Nu este cazul sa ne grabil cu achizionarea de accesorii, pentru ca in magazine vor fi disponibile in permanenta iar stocurile refacute constant. Cel mai simplu este sa deveniti membrii in Club Contakt pentru a fi mereu la curent cu noutatile din magazine dar si cu ofertele speciale care pot exista, pentru ca uneori pot fi introduse produse limitate, huse personalizate sau alte accesorii si este bine sa stim cand sa profitam de aceste oferte. Multe persoane sunt in cautare nu neaparat dupa oferte speciale cat dupa oferte speciale la editii limitate, care sunt mai elegante, mai extravagante chiar. Si fiind membrii ai Club Contakt acest lucru este mult mai usor de realizat.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply