Un ochi experimentat nu poate fi pacalit cand vine vorba de extensii par, el va distinge din prima clipa artificialul de natural. Daca tot am ales acest procedeu de imbogatire si de alungire a podoabei capilare, este pacat sa nu cumparam extensii par natural.
In timp ce extensiile artificiale necesita o ingrijire speciala, cu cele din par natural ne comprtam asa cum ne purtam cu parul nostru. In plus, aspectul firului de par artificial contrasteaza neplacut cu cel sanatos, viu, firesc.

Extensiile din par natural sunt imperceptibile neputand fi stabilita linia de dematcatie dintre parul natural si extensie. Daca nu poti alerga, inota sau merge la calarie cu peruca, extensiile iti permit sa faci sport, fara sa te tradeze. Parul tau, lung si frumos in orice moment este liber sa beneficieze zilnic de rasfat, fiindca si extensiile pot fi spalate, periate, ondulate sau indreptate dupa dorinta.
De exemplu, extensiile cu Keratina Silver Lysee sunt cele mai populare din lume fiindca asemenea parului natural contin keratina, o substanta benefica firului de par.

Ele rezista timp indelungat pe par, pana la 5-6 luni, daca sunt ingrijite corespunzator, fiind atasate de radacina firului de par de catre un specialist, fara sa fie atins scalpul.
Extensiile Tape-On Lysee sunt refolosibile fiind o tehnica blanda, care poate fi folosita si pe parul subtire si foarte fin. Doua suvite de extensii sunt lipite pe o singura suvita de par, foarte aproape de radacina, tehnica numindu-se si sandwich.

Acest tip de extensii, aplicabile si pe par scut sunt avantajoase fiindca imbunatatesc atat lungimea, cat si volumul natural al parului. Extensii Clip-On Platinum ofera un volum de patru ori mai mare, la un pret de 497 lei, lungimea meselor fiind de 65 centimetri, iar calitatea parului 100% natural Remy.
Aceste extensii au o stralucire de lunga durata, clipsurile fizandu-se de par cu o banda de silicon care le impiedica sa alunece.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply