OPTEX, lider global in dezvoltarea de solutii de detectie, va participa la IFSEC 2017, cel mai mare targ de securitate din Europa. IFSEC International 2017 va avea loc in perioada 20-22 iunie 2017, in zona expoziționala Londra EXCEL, si va reuni peste 27000 de profesionisti ai industriei de securitate. Companiile prezente vor expune publicului peste 10000 de solutii tehnologice, evenimentul adresandu-se producatorilor, distribuitorilor, integratorilor si consultantilor din acest domeniu.

In cadrul evenimentului, OPTEX va prezenta o gama variata de produse si solutii dedicate diferitelor scenarii de securitate, precum protectia perimetrala sau sisteme de alarma bazate pe IoT.
“Prezenta la IFSEC 2017 reafirma angajamentul OPTEX de a juca un rol activ in dezvoltarea industriei de securitate. Astfel de evenimente reprezinta o metoda eficienta pentru producatorii de echipamente de a-si prezenta produsele si de a realiza noi parteneriate cu integratori si distribuitori”, a declarat Anton Panaitescu, inginer de vanzari OPTEX pentru Romania.

In zona dedicata protectiei perimetrale, OPTEX va prezenta sistemul de detectie certificat CPNI bazat pe fibra optica. Fiber Sensys FD-322 poate fi instalat pe orice fel de gard si poate detecta intrusii ce incearca escaladarea sau taierea unui gard perimetral. Poate fi folosit in corelare cu senzorul OPTEX REDSCAN RLS-3060, aceasta din urma avand rolul de a anunta agentii de securitate in cazul in care o persoana sau un vehicul se apropie de gard. Sistemele de protectie perimetrala pot fi integrate si cu platforma GEMOS PSIM, astfel incat senzorii sa poata activa camere de supraveghere sau drone, care pot zbura la locul detectiei pentru confirmarea vizuala.

In cea de-a doua zona a standului OPTEX va fi prezentata o tehnologie ce permite maparea 3D. Rezultatul poate fi folosit de catre Accurance 3D, un senzor ce poate analiza 20000 de puncte 3D, X, Y, Z. Calcularea distantei si a pozitiei este realizata prin masurarea timpului scurs pana cand lumina este reflectata inapoi la receptor. Tot in aceasta zona va fi prezentat si senzorul laser premiat REDSCAN RLS-2020. Acesta este folosit preponderent pentru a proteja bunurile din interiorul unei cladiri sau pentru detectarea oamenilor ce incearca sa patrunda abuziv intr-o locatie sau zona. Pentru mediul comercial sau rezidential OPTEX va prezenta si modelul SL-TNR, un senzor wireless ce functioneaza cu baterii universale.

In ultima zona a standului, OPTEX va prezenta senzori wireless de exterior, inclusiv VX Shield, model potrivit pentru aplicatiile IOT. Acesta poate trimite alarme catre alte dispozitive precum smartphone-uri, tablete sau statii de monitorizare. Daca sunteti in zilele de 20-22 iunie la Londra, va invitam sa vizitati standul OPTEX, E600, in cadrul EXCEL Londra, pentru o experienta la fata locului.

Despre OPTEX
OPTEX Co., Ltd este lider global in dezvoltarea de solutii de detectie, senzorii OPTEX dedicati supravegherii de interior si de exterior fiind distribuiti la nivel mondial. Printre produsele lansate se numara atat detectoare cu fir si wireless, cat si senzori specializati cu rolul de a activa sistemele CCTV. De asemenea, OPTEX este dezvoltatorul unui detector laser de clasa I, dedicat celor mai rafinate integrari de sisteme de securitate. De la lansare si pana acum, OPTEX si-a construit reputatia la nivel mondial de producator de produse si tehnologii inovative si de calitate. Mai multe detalii la: http://www.optex-europe.com/products/.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply