Ciudati suntem noi, oamenii, si pripiti in a judeca lucruri care nu ne privesc! Am auzit pe multi condamnand pe cei care intra intr-un sex shop online, care diversifica formele actului sexual ( adica trec la oral, anal) pentru evitarea monotoniei in cuplu. In momentul in care ii refuzi partenerului anumite experiente, este posibil ca din pura curiozitate acesta (indiferent ca este barbat sau femeie) sa caute pe altcineva dispus sa ii ofere senzatii noi.

bannere-1-martie

Ii judecam de parca ar fi copiii nostri minori, pe cei care folosesc jucarii sexuale, desi nu cheltuiesc banii nostri si nu trebuie sa ceara voie sa cumpere bile anale , daca au acordul partenerului. Ceea ce hotarasc partenerii in intimitate, de comun acord este permis. Ei stabilesc unde anume trebuie sa se opreasca si ce ar trebui sa experimenteze sa se sudeze mai bine legatura lor fizica.

Alegerea ta conservatoare  nu reprezinta unica optiune si nu o poti impune celor din jurul tau. Oamenii merg uneori atat de departe, incat condamna fara drept persoanele singure care au diferite relatii cu alti parteneri singuri, considerand un pacat de moarte faptul ca sexul decurge in afara casatoriei.

Lucrurile s-au schimbat mult si astazi o femeie poate avea singura un copil, daca asta isi doreste, in trecut aceasta dorinta fiind considerata tabu.

Uneori anumiti parteneri accepta sa fie inselati sau se prefac ca nu stiu acest lucru, in timp ce judecatorii voluntari, care nu sunt implicati in problema isi dau cu parerea.

Nu trebuie sa iti  fie rusine sa cumperi lubrifianti , fiindca este fix problema ta si a partenerului ceea ce doriti sa simtiti si sa folositi in clipele voastre de intimitate.

Pe site-ul oficial al sex shop-ului Lovebuz.ro gasiti multe produse care sunt capabile sa va revigoreze relatia. Nu ezitati sa le cumparati si sa discutati deschis pana unde doriti sa mergeti in relatia voastra intima.

Carcotasi si judecatori vor exista mereu, dar plasand comanda pe site, nimeni nu va afla despre cumparaturile pe care le-ati facut aici fiindca:

-site-ul este securizat 100%

-operatorii de vanzari pastreaza secretul profesional

-produsele sunt livrate discret, fiind foarte bine ambalate.

Cheia reusitei sexuale in cuplu sta in comunicare. Daca nu spui ce doresti, ce nu iti place si ce nu vrei sa faci, sa nu te plangi!

 


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply