Oriunde cu Yani Travel

Nu, nu este imposibil! Acum ai parte de calatorii oriunde doresti, doar cu agentia de turism Yani Travel!

Yani Travel este firma care va pune la dispozitie bilete de autocar si transport rapid la adresa cu plecari din majoritatea oraselor mari din Romania precum si in cele mai importante orase din Italia, Germania, Anglia, Austria, Belgia, Olanda, Danemarca, Elvetia si Scotia.

Si-au castigat rapid increderea clientilor, datorita colaborarilor pe termen lung cu peste 100 de alte agentii de transport persoane din toata tara, fapt ce le-a adus titlul de leaderi in domeniul transportului de persoane.

Nu conteaza ca apelezi la serviciile de transport persoane Romania Anglia, transport persoane Romania Germania sau transport persoane Romania Belgia – conditiile de drum sunt aceleasi: ireprosabile!

Cu Yani Travel calatoriti rapid si la adresa dorita in zilele de luni, marti, miercuri, joi, vineri, sambata si duminica .Tot ce trebuie sa mentionati este o adresa exacta cu locatia unde vreti sa ajungeti si codul postal. Apoi va relaxati si va bucurati de calatorie.

Faptul ca aceasta firma efectueaza transport de persoane prin curse zilnice, intre cele mai importante orase din Europa, denota faptul ca au reusit sa conecteze intrega populatie indiferent de mediu, urban sau rural. Pentru ei si clientii lor, distantele nu mai sunt o problema, deoarece cursele sunt extrem de rapide si se desfasoara in cele mai bune conditii.

Eu mi-am format sloganul: Oriunde, cu Yani Travel. Pentru ca m-am convins de seriozitatea lor si de prezenta profesionalismului, pe care pun foarte mult accent. Dar si Yani Travel pune accent pe profesionalism si si-au propus sa nu isi dezamageasca niciodata clientii. Eu cred ca acest lucru le-a reusit pe deplin.

Inca un aspect important, ce merita mentionat: grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, iar copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului. In pretul biletului pentru transport de persoane tur si retur sunt incluse 50 kg bagaj.

Asadar, tu unde vrei sa mergi cu Yani Travel?


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply