Piesa lui Shift, „Pe cuvânt”, a devenit Imnul Copiilor de 1 iunie!

Video

Nou piesa a hip hoper-ului Shift, “Pe cuvant”, a fost desemnata Imnul Copiilor de 1 iunie. Mesajul artistului a fost apreciat de organizatorii evenimentului “Viata-i chiar frumoasa, PE CUVANT!”, care va avea loc pe 31 mai si 1 iunie la AFI Palace Cotroceni.

Cu ocazia Zilei Copilului, in cunoscutul centru comerical vor avea loc concerte ale unor artisti cunoscuti, dar si ale unor grupuri de copii talentati, printre care si Do-Re-Mi, corul care canta alaturi de Shift si Kamara in piesa “Pe cuvant”.

In cadrul evenimentului de la AFI Palace Cotroceni, Asociatia Familie Sanatoasa lanseaza, proiectul “Mic si ecologist”, o campanie de educare, de revitalizare a spatiilor verzi din jurul Bucurestiului.

In cadrul acestui eveniment fiecare copil poate primi un copacel si un certificat de “proprietar al copacelului”, care va fi plantat in luna octombrie 2011 intr-un cadru organizat, intr-un spatiu special amenajat ce va fi anuntat din timp tuturor proprietarilor de copacei.

Prima parte a acestei campanii incepe in data de 1 iunie 2011 si se va sfarsi in jurul datei de 30 octombrie 2011 odata cu plantarea copaceilor si sarbatorirea nasterii primei padurici “Mic si ecologist”.

Dupa plantarea copaceilor, copii vor fi anuntati online cum evolueaza padurea lor, ce nevoi de ingrijire are aceasta dar mai ales cum creste si produce aerul curat pentru ei.

Shift a lansat in urma cu trei saptamani noua lui piesa, “Pe cuvant”, un featuring cu Kamara si Do-Re-Mi, in videoclipul careia Rica Raducanu isi face o aparitie surpriza.

In timp ce membrul trupei Alb Negru joaca rolul unui profesor de franceza care preda in fata unei clase de copii, celebrul fotbalist apare in curtea scolii pasand copiilor mingea sarita peste gard.

Alaturi de cele doua vedete, in videoclip apare si corul de copii DO-RE-MI. Prichindeii canta refrenul piesei “Pe cuvant” oferind prospetime si jovialitate intregului proiect.

Shift


Shift – primul hip-hoper care promoveaza optimismul si valorile Romaniei

Shift este cea mai noua aparitie in muzica romaneasca, un hip hoper care isi compune si produce singur piesele, adoptand un stil hip hop melodios cu puternic mesaj social, pozitiv.

Prima piesa pe care Shift o lanseaza este intitulata “Pe cuvant” si este un featuring cu Kamara, solistul din trupa Alb Negru nascut in Guineea Franceza.

Pentru refrenul acestei piese, Shift a apelat corul de copii DO-RE-MI care si apare in clipul pe care l-a filmat recent.

Mesajul piesei este pozitiv, patriotic, cu puternica tenta sociala: Iubesc Romania!

In timp ce o buna parte a populatiei Romaniei isi detesta tara si prefera sa plece peste hotare pentru un trai mai bun, Shift intoarce viziunea asupra valorilor pe care le avem aici.

Reprezentantii Conisiei Europene au anuntat luna trecuta ca peste 2,1 milioane de romani muncesc in statele member ale Uniunii Europene. Acestora li se adauga, bineinteles, alte cateva milioane plecate in alte tari sau care lucreaza la negru.

Emigrarea nu este insa o solutie, considera Shift.

Motivele pentru care romanii ar trebui sa fie mandri sunt multe. De la valorile care ne-au facut celebri in intreaga lume pana la puterea pe care o au copiii de a schimba viitorul tarii in bine… numai daca li s-ar acorda aceasta sansa.

Shift Street


Avem atat de mult incat pe altii ii deranjeaza

Si suntem prea departea si ei tot ne subestimeaza

Nu ne afecteaza ! Noi tinem capul sus si stim ca vine un nou rasarit dupa orice apus

O sansa in plus n-o sa cersim vreodata

Avem tarie in character si inima curate!

Refren:

De ce sa vrem mai mult cand ni s-a dat déjà un dar

Viata-I chiar frumoasa, doar copiii au habar

De ce sa vrem mai mult cand ni s-a dat déjà un gand

Viata-i chiar frumoasa! Pe cuvant!

(Shift, “Pe cuvant”, 2011)
In videoclipul piesei “Pe cuvant”, Kamara joaca rolul Profesorului de Franceza si canta doua versuri in limba franceza, reprezentand, simbolic, vocea Occidentului care ne indeamna sa apreciem ceea ce avem.

Videoclipul a fost filmat in sala de cursuri in curtea unei scoli din Bucuresti, unde 100 de copii canta si se joaca fericiti.

Celebrul fotbalist Rica Raducanu, cel care a bucurat o generatie intreaga de microbisti in anii 70-80, este invitat special in videoclip. Sportivul apare plimbandu-se pe aleea de langa scoala si paseaza o minge sarita peste gard, gest simbolic reprezentand pasa carismei, a norocului si a optimismului acordata noii generatii.

Shift este hotarat sa se implice cat mai mult in proiecte sociale, ajutand prin muzica si mesajul lui la construirea unei imagini pozitive a Romaniei, atat in ochii Occidentului, cat si a propriilor locuitori ai Romaniei.

Sorin Dutoiu

General Manager Agentia de Presa Mondena
PR Manager Catalin Botezatu
Celebrity PR Specialist
www.adpm.ro
Tel: 0724.278.602
email: sorindutoiu@yahoo.com
O zi buna,
Laurentiu Pintoi


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply