Pentru multi dintre noi vara si in special luna august este echivalenta cu perioada concediului motiv pentru care aceasta perioada este asteptata de foarte multi dintre noi. Concediul pe langa relaxare si multa voie buna si distractie inseamna si etalarea diverselor accesorii pe care le purtam. Ceasul de mana este unul dintre acestea, motiv pentru care acesta nu trebuie uitat in momentul in care ne gandim la lucrurile pe care trebuie sa le luam cu noi in concediu, mai ales in cazul in care vorbim despre ceasuri barbati. De ce mai ales in acest caz? Pentru ca barbatii sunt mult mai atasati de catre ceasul de mana decat sunt reprezentantele sexului frumos. Avand in vedere acest lucru, iata cateva dintre cele mai importante motive pentru care nu trebuie sa uiti sa iei cel putin un ceas de mana atunci cand pleci in concediu, indiferent de locul in care alegi sa iti petreci concediul.

Chiar daca in momentul de fata putem afla cat este ora doar uitandu-ne la telefonul mobil, este mult mai placut si politicos sa ne uitam la ceas pentru a afla cat este ceasul. De asemenea, trebuie avut in vedere ca telefonul mobil se poate descarca tocmai in momentul in care vrem sa stim cat este ceasul.

In ultima perioada ceasul de mana nu mai este utilizat doar pentru a sti cat este ora ci si ca bijuterie. Acest lucru se datoreaza faptului ca pe piata ceasurilor de mana sunt ceasuri din ce in ce mai luxoase atat din punct de vedere al design-ului cat si al materialelor utilizate in confectionarea acestuia. De asemenea, mecanismele utilizate in confectionarea ceasului de mana este un alt motiv pentru care ceasurile de mana sunt considerate adevarate bijuterii. Ceasuri barbatesti automatice este unul dintre tipurile de ceasuri de mana considerate adevarate bijuterii motiv pentru care acesta nu trebuie sa lipseasca din dotarea unui barbat chiar si atunci cand acesta este in concediu.

Posibilitatea de a utiliza ceasul de mana si in activitatile pe care le intreprinzi in timpul concediului este un alt motiv pentru care eu consider ca ceasul de mana nu trebuie sa iti lipseasca nici atunci cand pleci in concediu.

In concluzie, ceasul de mana este un dispozitiv care nu mai este demult utilizat doar pentru a indica ora motiv pentru care acesta nu trebuie sa ne lipseasca indiferent de stilul vestimentar pe care il abordam.

 


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply