E vara, e vremea tricourilor si a pantalonilor scurti, de aceea imi permit sa-ti dau un sfat: “Nu purta tricouri nesanatoase care te pot imbolnavi grav!”
Nu exagerez. Au mai patiti-o si altii. S-au bucurat ca un tricou costa cat patru paini si si-au luat 5 -6. Materialul din care erau facute era sintetic. Traspiratia iesea prin tricou raspandind un miros neplacut in jur. Apoi au aparut ititatiile si petele de pe piele din cauza colorantilor nocivi. Pana la prima spalare a fost aruncat si banii au fost pierduti.

Stiu o sursa sigura unde gasiti tricouritari.ro. Tricouri sanatoase si elegante cu care va pastrati sanatatea si frumusetea. Aici se vand si se personalizeaza tricouri originale din bumbac utilizandu-se vopsele ecologice care nu dauneaza organismului.

Se pot cumpara cu incredere tricouri pentru persoane cu pielea sensibila: copii, batrani si femei insarcinate. Preturile sunt prietenoase, culorile la moda rezista la spalare un timp indelungat.
Aici se gasesc produse pentru toate categoriile de cumparatori: copii, barbati, femei, parinti, burlaci, cuplu, tricouri cu mesaje gata facute sau care pot fi create de voi, tricouri avand ca tematica filme si seriale: Tricou Marvel Superheroes, Tricou Minion Mayhem.

Un tricou de calitate pentru copii, rezistent, imprimat si frumos costa 36 de lei si este din bumbac 100%, marca Keya Europe. Durata de viaţă a personalizării este la fel de îndelungată cu cea a tricoului. Preturile tricourilor barbatesti sunt intre 36-39.90 lei, cele pentru femei avand preturi similare.

De pe site se pot comanda tricouri aniversare sau tricouri alcool. Persoanele care nu-si recunosc varsta reala pot spune ca au 18 ani si 12 ani de experienta, in niciun caz nu au implinit 30 sau 18 ani si 22 de experienta, nu 40!
Tine minte ca un tricou atesta faptul ca esti bautor autorizat de bere sau te invata cum sa traiesti: “Mai bine burtos de bere decat cocosat de munca!”


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply