9

Mai avem doua zile si plecam in luna de miere. Abia am asteptat sa ne incepem viata amandoi, departe de privirile curioase ale familiei, sa se termine nunta, sa ne consumam casatoria si sa continuam distractia departe de casa. Stim ca nu va fi toata viata luna de miere, iar la intoarcere incepem serviciul si ne impartim activitatile gospodaresti. Vom trece de la a  ti se face curat in camera, cand te plimbi, la a duce singur gunoiul ca nu ai slugi…

Pornesc masina si fac asa cateva curse de proba. La relanti zici ca mi-a legat cineva cateva zeci de tinichele de bara din spate a masinii. Imi vine sa rad si opresc motorul sa ma uit daca nu au agatat deja panoul acela cu ”Proaspat casatoriti”, dar nimeni nu s-a tinut de sotii. Pornesc din nou si motorul tremura din toate incheieturile. Comportamentul masinii mele este suparator, fug cu ea la un service si mi se spune ca trebuie sa schimb pompa de injectie. Om cinstit si cu experienta, mecanicul ma indruma sa caut la dezmembrari Ford.

Intru in magazinul prietenos si rasfoiesc paginile cu produse. La pagina a doua gasesc pompa de injectie de care am nevoie la pretul de 1350 de lei. Problema este daca imi va fi livrata la timp, sa putem sa ajungem in ziua in care am rezervat cazarea la hotel.

Ma uimeste multimea de piese auto dezmembrari  si modul facil in care oamenii au acces la ele. Nici nu i-am mai spus sotiei mele ce necaz avem. Ca un barbat adevarat incerc sa rezolv singur si bine problema. Nu numai ca paginile site-ului se incarca imediat si sunt atat de bine structurate, incat si un utilizator incepator al internetului ar reusi sa plaseze o comanda, ci exista si formular de urgenta.

Il folosesc cu incredere. Nici nu ma asteptam ca piesa sa vina atat de repede insotita de factura fiscala si de termen de garantie! Putem pleca in luna de miere datorita acestui magazin providential, care are in stoc diferite piese pentru toate tipurile de masini. Mai tarziu voi comanda scaune auto electrice din piele naturala ca am vazut ceteva bucati si imi fac cu ochiul.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply