Un spatiu de lucru organizat, curat, bine ventilat si iluminat corespunzator, va putea sa ofere angajatilor mediul de lucru ideal iar acestia vor putea sa isi duca la bun sfarsit mult mai multe task-uri decat in mod normal.

Exista studii care au demonstrat ca angajatii lucreaza mult mai bine in spatii organizate si curate, si ca acestia se pot concentra mult mai bine asupra muncii, in loc sa fie distrasi de tot felul de obiecte aruncate anapoda in jurul lor, sau daca se afla intr-un spatiu cu aer inchis in care ventilatia este zero.

Pe aceasta idee am mers si eu in momentul deschiderii unei afaceri, mai exact in domeniu IT. Fiind vorba despre un domeniu in care angajatii au nevoie de cele mai bune conditii pentru a isi putea duce la bun sfarsit task-urile, stiam ca va fi necesar sa fac tot posibilul astfel incat sa pot asigura acestora toate condiitiile necesare.

Cel mai mare accent l-am pus pe produsele pentru igiena si curatenie, fiind un aspect extrem de important pentru sanatatea oamenilor.

De la sapun lichid sau sapun crema si pana la prosoape unica folosinta ori alte produse din hartie, cosuri de gunoi, uscatoare de maini, detergenti profesionali si alte produse pentru curatenie, toate acestea le-am achizitionat dintr-un singur loc, si anume de pe site-ul celor de la Sanito.ro.

Am dorit sa am totul extrem de bine pus la punct inca de la deschiderea firmei, iar cei de la Sanito.ro m-au ajutat extrem de mult din acest punct de vedere, datorita diversitatii extrem de mari de produse pe care le comercializeaza, astfel ca printr-o singura comanda am achizitionat absolut tot necesarul pentru pastrarea spatiilor igienizate si curate in permanenta. In plus, am ales pentru aruncarea gunoiului, cosuri colectare selectiva, semnand si un contract cu o companie de reciclare deseuri.

Nu trebuie sa uitam faptul ca un mediu curat inseamna un mediu sanatos. De aceea indiferent ca este vorba de spatiul de lucru, holuri, grupuri sanitare si alte incaperi, toate acestea trebuie sa fie curatate periodic, numai cu produse de cea ma buna calitate.

Un aspect extrem de important legat de asigurarea unor conditii optime de lucru pentru angajati, este si cel al imaginii firmei. Aceasta poate fi extrem de grav afectata si in acest fel, atat potentialii angajati cat si colaboratori, cel mai probabul vor evita o firma condusa de un patron neserios, ceea ce va insemna pierderi considerabile.

Fie ca aveti sau nu probleme din punctul de vedere al conditiilor de care dispun angajatii si sunteti in cautarea unor produse bune calitativ si la un pret corect, atunci trebuie sa accesati Sanito.ro, gasind aici orice, de la produse hartie, pubele de gunoi, detergenti si chiar si aspiratoare profesionale si asa mai departe.

Cu ajutorul acestora cu siguranta veti da lovitura, eu personal fiind extrem de multumit de aceasta echipa ce are peste 13 ani experienta in acest domeniu. Pentru a va putea face o idee, acestia comercializeaza produse profesionale pentru igienizare precum: Tork, Notrax, Sano, AQA Choice, Purell, Vermop, etc.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply