Mintea noastra este un spatiu foarte complex. In fiecare secunda a vietii sunt realizate nenumarate conexiuni care ne ajuta sa deducem anumite lucruri, sa facem legatura intre doua sau mai multe entitati. De-a lungul vietii, starea noastra mentala poate fi afectata, in bine sau in rau, de anumite intamplari pe care le traim. Daca suntem influentati intr-un mod bun, nu este nicio problema, dar cand mintea noastra traieste o trauma intensa sau ceva care ne poate afecta, poate pentru toata viata, avem nevoie de o solutie,  ceva care sa ne ajute sa trecem peste o perioada grea si sa revenim la starea mentala stabila.

Putem numi aceasta solutie un tratament, care vine sub forma sesiunilor la un psiholog. Un psiholog poate fi numit astfel un doctor de viata. Acesta ne poate ajuta sa trecem peste o perioada grea din viata noastra, peste o trauma emotionala sau mentala sau ne poate oferi sfaturi pentru a ne imbunatati stilul de viata existent si de a ne  forma profesional. Exista in acest sens numeroase cabinete de psihoterapie in orice oras de la noi din tara. Din pacate, nu toti oamenii stiu ca a apela la sfaturile unui psiholog nu este cu nimic iesit din comun, din contra, le poate schimba viata in mai bine.

Un psihoteraput poate activa in unul sau mai multe domenii, de exemplu, poate fi un psihoterapeut pentru copii, pentru cupluri, unul dedicat unei firme sau pentru simple persoane, ca noi. In functie de domeniul in care activeaza, un psihoterapeut trebuie sa cunosca foarte bine diversele tipologii de persone, de cupluri, modul de gandire al copiilor si felul in care functioneaza o firma. Cei mai buni psihoterapeuti pot fi gasiti in Bucuresti la Centrul privat de Psihoterapie si Dezvoltare Personala Psihologie Cuantica, in zona Tineretului. Cei 16 specialisti de aici ii asteapta pe clienti pentru a le oferi cele mai bune solutii de dezvoltare personala si de tratare a problemelor sufletesti. Iar daca va intrebati cat costa o sedinta la psiholog, o consultare rapida a site-ului centrului Psihologie Cuantica va va oferi raspunsul.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply