• Creștere cu 16% a volumului de vânzări la nivelul Grupului Rădăcini
• Consolidarea cotei de piață la 3% din total piață auto din România
• Cel mai mare volum de vânzări Opel, Mazda, Suzuki și Citroen din România
• Centru de vânzări Rădăcini Auto Rulate Chitila
• Platforma online de vânzări piese de schimb auto
• Rădăcini Equipment este lider de piață din 1997 cu utilajele de ridicat marca Doosan
• Rădăcini Bosch Diesel Center – reparații pompe și injectoare
• Grupul de formare profesională GFP Master – certificări în meserii auto
• Proiecte de responsabilitate socială prin Fundația Rădăcini Grup
Portofoliul de marci Radacini Grup
Portofoliul de marci Radacini Grup

Evoluția vânzărilor

Rădăcini Grup își consolidează și în 2017 poziția de unul dintre cei mai puternici jucători din piața auto românească, livrând de-a lungul timpului un volum de peste 76 000 de autovehicule.

Piața auto din România a cunoscut o creștere cu 10,2% în 2017 față de anul 2016. În același timp, Rădăcini Grup a avut un volum de livrări cu 16% mai mare decât anul precedent, cucerind astfel o cotă de 3% din piața totală.

Rezultatele pozitive s-au datorat portofoliului generos de mărci auto oferite clienților, rețelei de centre integrate auto din șapte mari orașe ale țării și disponibilității unui stoc auto adaptat cerințelor clienților.

În acest moment, Rădăcini este dealer autorizat pentru mărcile Opel, Volkswagen, Mazda, Suzuki, Citroen, Honda și Peugeot, dar și service autorizat pentru Audi, Chevrolet și Cadillac, fiind prezent în București, Brașov, Brăila, Constanța, Galați, Pitești și Ploiești.

Centru de vânzări Rădăcini Auto Rulate din Chitila

Rădăcini Grup a dezvoltat în Chitila un parc auto destinat vânzărilor de autovehicule rulate. Locația are o suprafața de 5200 mp și permite amenajarea unui parc de 300 de mașini. Echipa are o experiență de 10 ani în domeniul mașinilor rulate și oferă pachete integrate de servicii: vânzări, achiziții, evaluări, garanție, finanțare, asigurări, înmatriculări, buy-back/trade-in.

Mai multe detalii la: www.radaciniautorulate.ro

Platforma online de vânzări de piese de schimb auto

Noua platformă de vânzări online www.pieseautoradacini.ro permite căutarea în timp real în una dintre cele mai mari game de piese originale si aftermarket, pentru toate mărcile auto.

Identificarea pieselor se face pe baza seriei de caroserie și este oferită gratuit de catre consultanții Rădăcini, fiind eliminate astfel erorile de identificare a pieselor specifice modelului clientului.

Divizia Rădăcini Equipment

Divizia Rădăcini Equipment a fost înființată în 1997 și este specializată în comercializarea și închirierea de stivuitoare și echipamente pentru depozit, utilaje pentru tractare și construcții.

Rădăcini Equipment este unic importator al stivuitoarelor DOOSAN, BAUMANN, FTMH si încărcătoarelor Telescopice MST. Rădăcini Equipment este lider în domeniul utilajelor de ridicat Doosan, încă din 1997. Mai multe detalii pe http://utilajeradacini.ro

Rădăcini Bosch Diesel Center

Acest service specializat în reparația și verificarea pompelor și injectoarelor de autoturisme, camioane, utilaje de construcții și agricultură, utilizează bancuri de ultima generație EPS 815 SI EPS 708 și utilizează piese de proveniență Bosch.

Mai multe detalii: http://www.radacini.ro/service-bosch-diesel-center/

Tineri certificați în meserii auto prin Grupul de Formare Profesională (GFP) Master

Industria auto și cea logistică și de transport sunt unele dintre cele mai importante sectoare din economia României, iar meseriile din acest domeniu sunt din ce în ce mai căutate. Rădăcini a depășit un număr impresionant de tineri calificați și certificați în meseriile specifice domeniului auto: mecanici, tinichigii, vopsitori, electricieni auto, dar și stivuitoriști. Mai multe detalii la : www.gfpmaster.ro

Responsabilitate socială prin proiectele Fundației Rădăcini Grup

Fundația Rădăcini Grup a fost înființată cu scopul de a contribui activ la dezvoltarea comunității și din credința că orice companie trebuie să demonstreze spirit civic și implicare față de cei din comunitatea în care activează. Misiunea urmărită este aceea de a sprijini categoriile sociale care au nevoie de ajutorul celor din jur, indiferent de necesitățile acestora – educaționale, materiale, de sănătate.

Proiectul „Burse pentru elevii din mediul rural” continua și pentru anul școlar 2018-2019, ajungând astfel la cea de a 3-a ediție. Până în prezent, beneficiarii ai acestui proiect sunt 22 de elevi deosebiți ce își continuă studiile la diferite licee de prestigiu din tara. Cel de-al doilea proiect cu notorietate este „Rădăcini pentru Studenți”, un program de experiența în muncă pentru tinerii studenți pasionați de industria auto, aflat deja la a cincea ediție.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply