Atunci cand nu dispui de uneltele necesare, orice reparatie minora de acasa poate parea un haos total. Dar, atunci cand esti inarmat cu unealta potrivita, totul devine o joaca iar lucrarile de mentenanta devin o placere.

Una dintre cele mai eficiente unelte pe care le-am achizitionat de pe Alecoair.ro a fost un pistol de aer fierbinte.

pistol-aer-fierbinte-HYSTREAM2000

Acesta unealta imi permita sa efectuez mai multe lucrari fara sa fiu nevoit sa investesc in mai multe dispozitive.

Pistolul de aer fierbinte, Trotec HySteam 2000, este capabil sa lipeasca plasticul, la fretarea cablurilor, poate fi folosit pentru aplicarea foliilor pe geamul de la masina, curatarea resturilor de lac, dezlipirea tapetului sau pentru a accelera procesul de uscare pentru lipire si vopsire.

Este un dispozitiv cu adevart util la casa omului, deoarece aceasta unealta multifunctionala este usor de manevrat iar consumul nu este deloc mare.

Pistolul de aer fierbinte, Trotec HySteam 2000, are o putere de 2000 W, temperatura poate sa creasca de la 50 de grade celsius pana la 650 de grade, lungimea cablului de alimentare este de 1,9 m, tensiunea la care este alimentat este de 230 V iar greutatea este de numai 940 g.

Pistotul cu aer fierbinte dispune de un display la capatul manerului care indica temperatura iar pe marginile pistolului sunt prevazute 4 butoate dintre care 2 sunt pentru selectarea temperaturii si alte doua pentru intensitatea aerului cald.

Cu ajutorul acestei unelte miraculoase, am reusit sa renovez casa de unul singur, curatand lacul de pe toate usile de la dormitoare pentru a-l aplica unul nou si mi-a folosit si la mentenanta cablurilor electrice.

Trotec HySteam 200 poate fi folosit si pentru aprinderea gratarului prin simpla introducere a duzei in carbuni. Astfel, acesta ii va aprinde pe toti treptat.

Recomand acest pistol cu aer fierbinte si magazinul Alecoair.ro, pentru produsele lor de inalta claitate la preturi foarte convenabile.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply