Citatul lui Marin Preda conform caruia: “Moartea e un fenomen simplu in natura, numai oamenii il fac inspaimantator” ne pregateste pentru momentul dureros al despartirii de cei dragi. Dar daca mor departe de casa, intr-un accident sau un atentat in strainatate?

Repatriere decedati inseamna birocratie dusa la extreme si cheltuirea unei averi colosale, cand actionezi pe cont propriu. Calatoria de recuperare a trupului neinsufletit al celui drag, traducerea actelor, cumparaturi peste cumparaturi, formalitati, bilete de avion, certificate si autorizatii iau mult timp, consuma multi bani si implica actiunea mai multor persoane pentru incadrarea in termen.

Totusi, mai trista decat moartea celui drag este abandonarea lui printre straini, intr-un mormant care nu va fi cunoscut si ingrijit de nimeni, desi ultima sa dorinta a fost sa doarma somnul de veci in satul natal, langa parintii, fratii si surorile lui.

Ajutorul de nadejde in caz de nenorocire vine de la Repatriere-Romania.ro. Sarcina intocmirii actelor in tara unde a avut loc decesul va fi transferata profesionistilor care vor actiona pentru tine. Ei vor furniza toate articolele funerare si daca nu ai pregatit hainele pentru decedat, se vor ocupa ei de tinuta acestuia, in plus vor face toate lucrurile acelea dificile care tin de pregatirea decedatului pentru inmormantare: spalat, tuns, barbierit, taiatul unghiilor, imbracat si la nevoie cosmetica faciala.
Ei vor aduce sicriul cu masina frigorifica in orice localitate din Romania la un pret economic, fiindca nu profita de nenorocirea oamenilor.

Pretul corect este precizat in urma consilierii telefonice, iar repatrieri se fac din tarile: Anglia, Germania, Belgia, Olanda, Italia, Franta sau Republica Moldova.
Poti suna sau scrie la orice ora din zi si din noapte. Fiindca ei sunt non-stop la datorie.
Ei tin cont de dorintele decedatului si ale apartinatorilor, organizand impecabil inhumarea sau incinerarea.
Oricat ar fi de dureros, mortii nostri dragi, instrainatii, asteapta sa fie adusi acasa pentru ultima data si se cuvine sa le indeplinim ultima dorinta.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply