Stiti de ce cand auzim sintagma rochii ieftine interesul nostru, al femeilor elegante scade brusc? Nu pentru ca ne dorim sa dam un pumn de bani pe o bluza sau sa cheltuim o avere pe imbracaminte, ci fiindca ne-am saturat de genul acela de ieftin, ocolit si de cei cu posibilitati minime! Poate ca de aici a aparut si citatul clasic:”Suntem prea saraci sa cumparam lucruri ieftine!”

Exista doua tipuri de rochii ieftine:
1) Cele de unica folosinta, care au aspect carpos si care se decoloreaza si se rup dupa doua-trei purtari. De genul acesta de rochii fuge toata lumea, iar din acesta cauza se decoloreaza stand in magazine.
2) Cele dorite de toata lumea, cum sunt cele de pe Dukessa, ieftine in sensul elegant al cuvantului. Desi sunt elegante, frumoase si confortabile, ele costa incredibil de putin.

Sa aruncam o privire, sa intelegem ce inseamna ieftin in sensul elegant al cuvantului! Rochia neagra Anais de exemplu: cele mai bune materiale, scuba si tull si cea mai placuta combinatie a acestora, plus croiala impecabila: decolteu rotund si bretele fine, voal transparent in zona abdomenului de parca ar separa bustiera de fusta. Cu 149 de lei vom concura la categorie celor mai elegante femei de la nunta, botez sau cocktail.
Rochie rosie de cocktail cu decolteu V by DuKeSsa va fi vedeta in toamna 2017, cu toate acestea costa numai 199 de lei. In alta parte acesta ar fi pretul platit “pe culoare”.

Rochiile de cocktail sunt foarte scumpe, desi nu sunt obligatoriu la fel de frumoase cum sunt cele din acest magazin. In general, preturile lor sunt cuprinse intre 400-800 de lei.
Orice femeie si-ar dori cat mai multe rochii ieftine si elegante ca acestea, iar oferta este imbelsugata. Se pot comanda piese uni, dar si bicolore sau multicolore, dupa gust.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply