Cand arde soarele toata ziua, casa se transforma intr-un cuptor fara rulouri exterioare aluminiu. In camera copilului, in bucatarie, sufragerie si baie totul fierbe. Aerul este irespirabil, iar daca geamurile sunt deschise, de afara intra si caldura, dar si praful.

Ar fi o solutie sa va imbracati mai lejer, dar vecinii vad in casa voastra ca in palma. Sa investiti in aer conditionat nu este la fel de sanatos ca in rulouri exterioare de aluminiu fiindca:

-diferentele mari de temperatura de afara si din casa produc imbolnaviri grave
-aerul contaminat produs de aparat provoaca alergii copilului si dureri intense de cap
-functionarea neintrerupta a aparatului presupune un cost ridicat la consumul de nergie electrica in fiecare luna de vara, pe cand rulourile exterioare de aluminiu sunt fucntionale in orice anotimp si presupun o singura investitie.
-aparatul de aer conditionat este inestetic, rulourile exterioare ofera o eleganta aparte locuintei.
– Elitechmsystem.ro monteaza gratuit rulourile, in timp ce nu toti distribuitorii de aer conditionat fac acest lucru
-aparatul de aer conditionat poate fi stricat de copiii care se joaca la telecomanda, caseta exterioara a rulourilor este securizata, in concluzie nimeni nu poate umbla la ea.
-in timp ce aerul conditionat face zgomot, rulourile exterioare realizeaza izolarea fonica a locuintei.

Studiile efectuate au demonstrat ca rulourile exterioare de aluminiu realizeaza o izolare termina a locuintei de 25% si vara, dar si iarna. Acestea reprezinta si o forma de asigurare a securitatii locuintei cand sunteti plecati in concediu. Eventualii raufacatori care analizeaza terenul inainte de a actiona nu vor putea sa vada ca in casa dumneavoastra nu este nimeni si sa o devasteze.
S-a demonstrat ca izolarea termica, asigurarea intimitatii si izolarea fonica a locuintei refortifica organismul, iar oamenii care locuiesc in case cu rulouri exterioare sunt mult mai optimisti si obtin mai repede succesul in viata decat ceilalti.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply