Ca orice alt domeniu din constructii, si ferestrele au cunoscut diverse modificari in componenta acestora. Noi inovatii in materie de izolare au aparut astfel incat ferestrele din ziua de astazi indeplinesc roluri importante in mentinerea unui mediu favorabil intr-o incapere.

Alegerea unor ferestre potrivite pentru casa noastra se va dovedi excelente pe termen lung. Trebuie, in acest sens, sa alegem un magazin profesionist de unde sa cumparam ferestrele si care sa se poata ocupa si de montarea acestora. Magazinul Dafco din Bucuresti ofera spre vanzare cele mai bune ferestre termopane pentru orice tip de constructie realizate doar din materiale de inalta calitate.

Cele mai populare si cele mai noi inovatii oferite de cei de aici sunt ferestrele termopane Salamander. Comparativ cu alte modele, aceasta gama de ferestre sunt mult mai rezistente si ofera protectie mai ridicata asupra intemperiilor. Cine nu si-ar dori ca si dupa 10 ani sa se bucure de aceleasi conditii in casa iar ferestrele sa fie la fel de eficiente. Termopanele Salamander sunt rezultatul a multi ani de inovatii in domeniul izolatiei fonice si termice concepute de o echipa de profesionisti.

Pentru ca o fereastra sa fie eficienta, pe langa geamuri, si tamplaria trebuie sa fie de aceeasi calitate iar acest lucru tine de personalul care se ocupa de montarea ferestrelor. La Dafco, clientii vor avea parte doar de echipe de profesionisti care detin o experienta vasta in realizarea ferestrelor intr-u mod cat mai bun astfel incat rolul acestora sa se ridice la inaltimea asteptarilor. Este folosita in majoritatea cazurilor tamplaria PVC datorita raportului calitate-pret excelent si usurintei cu care se realizeaza modelele dorite si instalarea acestora.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply