Suporterii nostri sunt deosebiti de altii si ii iubim din toata inima. Niciodata, dar niciodata nu au aruncat cu rosii in noi si nu ne-au huiduit cand am ratat, ci dimpotriva au reusit sa ne mobilizeze prin strigaturile haioase si optimiste.
Datorita lor, celor care umplu stadionul la fiecare meci, stam foarte bine financiar si merita rasplatiti pentru asta. Noi rasplatim generozitatea cu generozitate, asa ca ne vom stradui mai mult decat pentru cateva afise, poze cu echipa sau calendare tematice. Ne-ar placea sa le daruim ceva pe care sa-l poarte permanent la meciuri sa stie si ei cat le suntem de aproape!

-Am vazut eu PALARIE SUPORTER MATCH ALB/ROSU pe Magic Promo.ro, a spus un coleg. Este o sapca draguta cu cozoroc rosu care poate fi personalizat, in timp ce partea de pe cap seamana cu o minge.
Sepci personalizate, care sa-i protejeze de soare si sa fie semnul distins al dragostei pentru fotbal care ne uneste. Era minunata sapca in forma de minge, dar ne temeam de pretul ei. Am cautat cu sufletul la gura in magazin si initial am crezut ca am omis un 0 important din pret, cum ni se intampla uneori cand dorim ca produsele visate sa fie mai ieftine.

10,92 de lei, un produs atat de perfect si de semnificativ, sapca captusita la interior si confectionata din poliester si spandex elastic, avand dimensiunile: 20 x 20 x 20 cm?
Am ales o personalizare cu broderie si am fost surprinsi in timpul meciului urmator, dupa ce le-am impartit cu dragoste suporterilor de faptul ca ovatiile lor nu se mai opreau. De-atunci ei poarta sepcile la fiecare meci si se pare ca ne aduc noroc, de 10 etape suntem de neinvins.

Clipa in care am ales materialele promotionale a fost de bun augur. Acum deja analizam produsele din magazin si ne gandim la alte surprize pentru suporterii nostri inimosi.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply