Cate discutii nu am auzit legate de inmormantari! Unii spun ca nu conteaza fastul si pretul sau aspectul sicirului, ca oricum toate putrezesc si se uita. Poata sa vina toata tara dupa tine la cimitir, ca nimeni nu-ti poate da viata inapoi. Altii sunt de parere ca dupa munca de o viata, dupa ce a crescut si educat copii, fiecare om merita o inmormantare decenta.
Adevarul este ca trebuie decenta si intr-o parte si in celalalta. Chiar daca sicriul putrezeste, oefera-i celui drag un lucru bun si aspectuos la plecarea definitiva, nu ii alege cel mai ieftin sicriu! Cunosc oamenii atat de demni, care s-au imprumutat sa le faca parintilor sau copiilor o inmormantare deosebita. Nici camioane pline de coroane naturale, dar nici nepasare!
De organizarea decenta a inmormantarii se ocupa firmele de servicii pompe funebre si reprezinta o usurare pentru familie ca ei fac tot ceea ce este mai greu. Funerare-Servicii.ro are reprezentante in toate sectoarele Bucurestiului si este singura firma care are si Casa Funerara.

image9

Consilierii funerari se pot contacta online sau solicitantul de servicii se deplaseaza la Casa Funerara pentru a alege singur sicriul si pachetul, pentru a se incredinta ca trupul neinsufletit al celui drag va fi depus la capela privata in conditii de lux.
Imi place sa vorbesc de conceptul Casa Funerara datorita oportunitatilor pe care le au clientii firmei amintite mai sus in nenorocire, prin intermediul lui!
Cand ti se pun 40 de sicrie la dispozitie de dimensiuni, culori si esente diferite, esti multumit ca il poti alege pe cel mai bun pentru mortul tau.
Ma doare inima cand vad apartinatori care nu au de ales si cumpara cu resemnare un sicriu amarat, ceea ce se afla in stoc la momentul acela.
Aici nu se intampla asta! Si lenjeria fiecarui sicriu este de calitate ca imaginea mortului asezat in casa sa de veci sa fie una cat se poate de acceptabila. Aici nu se merge pe material de unica folosinta, pe pantofi de mort, pe lucruri din carton, “fiindca tot putrezesc”.
La Casa Funerara clientii sunt primiti cu prespect, li se ofera consiliere gratuita si preturile se comunica pe loc. Transparenta costurilor este o problema cat se poate de serioasa intr-o colaborare, mai ales cand omul cere ajutor in nenorocire.
Fiindca mortul nu poate fi tinut in casa (imaginati-va o famile compusa din 4 persoane care locuiesc intr-o garsoniera sau intr-un apartament de doua camera la unul dintre ultimele etaje!), un loc deosebit de priveghi si de depune a acestuia il reprezinta capela private pe care firma o pune la dispozitie. Aici gasiti si bucatarie in care puteti face ceva de mancare pentru cineva venit de departe sa-l vada pentru ultima data pe cel trecut in lume acelor drepti, ceai si cafea pentru noptile geroase de iarna.
Exista si toalete curate, dar si spatiu de fumat si locuri de parcare. In apropierea zonei de priveghi este cea de prezervare a mortului, ca totul sa decurga igienic, perfect.
Cand moare cineva drag, chemati-i pe cei de la pompe funebre si incredintati-le organizarea decenta a ceremoniei!


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply