Lumea s-a schimbat foarte mult decât am născut eu, acum copii au parte de mult mai multă atenție din partea părinților ai chiar și site-urile pentru aceștia sunt tot mai numeroase. Acum că urmează ca nepotul meu sa se nască am decis să mă uit după cateva lucrușoare pentru el. Știți și voi ca parintii nu pot face tot timpul fata la numeroasele produse apărute pe piața si ca au nevoie de ajutor.

Fata mea deja a cumpărat patul ,dar cu toate acestea eu nu m-am putut opri fără a cumpăra această lenjerie. Este superba si va face din camera fetiței cel mai frumos lucru. Stiu ca fetițelor li se potrivește foarte bine rozul, dar aceasta lenjerie este si superba.

Tot pe site am observat si gama foarte larga de karturi copii, acestea nu existau când fetele mele erau mici sau dacă existau erau prea scumpe. Dar acum vreau ca nepoata mea să se bucure de cea mai frumoasa copilărie și să nu îi lipsească nimic. Desigur ii voi cumpăra unul când va mai crește.
Acum am făcut doar o comanda pentru carucioare 3 in 1 stiu ce greu este pentru o mămică să se plimbe cu cel mai în brațe toată ziua cu el în brațe. Un cărucior este un ajutor neprețuit mai ales in primele luni din viața copilului.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply