Smart2View, tehnologia inovatoare ce perminte trasferul de conținut de pe smartphone sau tabletă pe televizior e acum disponibilă și în România.

Allview lansează și două noi  device-uri compatibile cu Smart2View: smartphone-ul H2Qubo şi tableta VIVA H8.

 

Braşov, 27 august 2013.Allview, cel mai important producător autohton din industria IT&C, lansează în premieră pentru România Smart2View. Această tehnologie inovatoare permite transferul de conţinut de pe smartphone sau tabletă pe orice televizor cu port HDMI, prin intermediul unui adaptor wireless display. Odată cu introducerea Smart2 View, Allview lansează si două device-uri noi care sunt compatibile cu această tehnologie: smartphone-ul H2Qubo şi tableta VIVA H8.

 

Telefonul dual SIM H2 Qubo se remarcă printr-un procesor Quad Core de 1,2 GHz, procesor grafic VR SGX 544 şi camera foto OV 5647 de 5MP. Tableta VIVA H8 păstrează caracteristicile care au consacrat gama VIVA, aducând în plus conectivitatea 3G, Bluetooth şi GPS. Ambele device-uri rulează sistemul de operare Android 4.2.2. Jelly Bean.

 

Smart2View transformă orice televizor cu port HDMI într-unul inteligent

 

Smartphone-ul sau tableta se conectează la televizor cu ajutorul adaptorului, prin tehnologia WiFi display. Dispozitivul redă de pe device atât conţinutul audio cât şi cel video, iar datorită portabilităţii, tehnologia este foarte utilă atât pentru mediul business (device-ul se poate conecta la un proiector pentru a realiza prezentări) cât şi pentru viaţa de zi cu zi.

 

„Suntem bucuroşi să anunţăm lansarea în premieră a tehnologiei Smart2View. Tot ce poţi face pe telefonul sau tableta Allview poate fi de acum vizionat pe orice televizor cu port HDMI. Jocuri, filme, videoclipuri, poze, browsing, apeluri video, toate se pot vedea pe un ecran mai mare, oferind o experienţă complexă. Alături de noua tehnologie am lansat două noi terminale Quad Core compatibile cu aceasta: smartphone-ul H2 Qubo şi tableta VIVA H8”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

 

Un nou smartphone dual SIM pe piața din România

 

Smartphone-ul dual SIM H2 Qubo este dotat cu un puternic procesor Quad Core de 1,2 GHz şi un procesor grafic Power VR SGX 544, datorită cărora aplicaţiile şi jocurile rulează la viteză optimă. Camera foto OV 5647 de 5 MP cu Autofocus şi funcţie de înregistrare video HD realizează fotografii şi filmări de calitate. Camera poate captura imagini panoramice şi dispune de funcţiile Geotagging, Gesture Shot şi Touch Focus. Partea frontala a telefonului dispune de o a doua camera de 0,3 MP care facilitează convorbirile video.

 

H2 Qubo dispune de capacitatea de filmare şi redare video HD, iar sunetul oferit este de o claritate superioara fiind imbunatatit de amplificatorulaudio Yamaha.

 

VIVA H8, tableta ideală pentru mediul de business 

 

VIVA H8 este o tabletă ideală pentru mediul de business, oferind conectivitate maximă prin intermediul tehnologiilor 3G, Bluetooth şi GPS. Tableta dispune de un procesor Quad Core de 1,2 GHz, o placă video Power VR cu 8 nuclee şi 1 GB memorie RAM, impresionând prin fluenţa şi eleganţa experienţei de browsing şi multi-tasking. Memoria internă de 8 GB, extensibilă până la 32 GB, oferă spaţiul necesar pentru a stoca imagini, filme sau fişiere audio. Noua tabletă Allview păstrează designul elegant şi ultra-slim al gamei VIVA, având o grosime de numai 7,5 mm. Display-ul IPS de 7,9’’, cu o rezoluţie de 1024×768 pixeli, oferă soluţia ideală pentru urmărirea filmelor HD preferate şi vizualizarea imaginilor la o claritate deosebită. Camera foto de 5 megapixeli are funcţie de înregistrare video Full HD şi focalizare automată.

 

Atât smartphone-ul H2 Qubo cât şi tableta VIVA H8 au preinstalată aplicaţia marca Allview, AllClick. Cu ajutorul acesteia, utilizatorii îşi pot seta shortcut-uri către aplicaţiile preferate, având astfel acces mai rapid la acestea, fără să mai acceseze meniul. Prin activarea unui buton care se află permanent pe ecran, în partea de jos a ecranului apare o bandă cu 18 aplicaţii, ce poate fi personalizată în funcţie de preferinţe.

 

Ambele device-uri lansate rulează sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean. Astfel, utilizatorii se vor bucura de o experienţă mai fluidă şi mai rapidă, timpi mai scăzuţi de reacţie a aplicaţiilor şi o tranziţie rapidă între ecrane.

Pachetul H2 Qubo cu Smart2 View poate fi achiziţionat la preţul de 949 lei, iar pachetul Viva H8 cu Smart2View are un preţ de 1099 lei. Noile terminale pot fi achiziţionate şi fără tehnologia Smart2View, la preţul de 849 lei (H2Qubo), respectiv 999 lei (Viva H8).

 

Pentru mai multe detalii, consultaţi pagina de prezentare a produselor de pe site-ul producătorului, www.allview.ro/smart

Allview H2 Qubo este echipat cu un procesor Quad Core de 1,2 GHz, o memorie RAM de 512 MB, procesor grafic Power VR SGX 544 si camera foto OV 5647 de 5MP cu autofocus, capabila sa realizeze inregistrari video in format HD. Telefonul dual-SIM ruleaza pe ecranul cu diagonala de 4,5 inci sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean. Memoria interna de 4 GB poate fi extinsa cu ajutorul unui card de memorie cu capacitatea de pana la 32 GB.

In premiera in Romania, Allview introduce tehnologia Smart2view. Prin intermediul unui dongle, imaginile de pe smartphone-ul sau tableta ta Allview pot fi acum vizionate pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display, fie ca este vorba despre jocuri, filme, videoclipuri, poze, browsing sau apeluri video in retelele de socializare.

Specificatiile tehnice ale noului Allview H2 Qubo pot fi aflate de pe site-ul Allview sau aici.
Allview H2 Qubo are un pret de 949 lei impreuna cu tehnologia Smart2view si 849 lei fara dongle-ul Smart2view.

Tableta Allview VIVA H8 are un design super-slim si elegant, procesor puternic, display generos, ecran in culori vii si cea mai noua versiune a sistemului de operare Android 4.2.2 Jelly Bean. In plus, VIVA H8 ofera conectivitate 3G, Bluetooth si GPS.

VIVA H8 are un procesor Cortex A7 Quad Core de 1,2 GHz, memorie RAM de 1 GB si procesor grafic Power VR SGX 544 cu 8 nuclee. Astfel, cele mai avansate aplicatii ruleaza cursiv si rapid. Cu tehnologia HSDPA+, care permite viteze de download de pana la 21,6 Mbps, streamingul video se va realiza rapid si orice aplicatie iti doresti se va descarca intr-un timp mai scurt. Memoria interna de 8 GB (extensibila pana la 32 GB prin card Micro SD) ofera utilizatorului spatiul necesar pentru a stoca toate fisierele de care are nevoie.

Datorita grosimii de numai 7,9 mm si a greutatii de numai 374 grame tableta prezinta un design fermecator si ergonomie sporita. Displayul IPS LCD cu o diagonala de 7,9 inci si o rezolutie de 1024X768 pixeli ofera o suprafata generoasa pentru a vizualiza clipuri si fotografii.

Camera foto OV 5647 de 5 megapixeli a tabletei ofera focalizare automata, detectare faciala, Time Lapse si Fotografiere Panoramica si poate realiza si inregistrari video se realizeaza in format Full HD.

Bineinteles ca Allview VIVA H8 este compatibila cu tehnologia Smart2view, cu ajutorul careia imaginile de pe smartphone-ul sau tableta Allview pot fi acum vizionate pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display, fie ca este vorba despre jocuri, filme, videoclipuri, poze, browsing sau apeluri video in retelele de socializare.

Tableta Allview VIVA H8 costa 1099 lei daca se opteaza pentru dongle-ul Smart2view si 999 lei fara acesta.
O zi buna,
Laurentiu Pintoi


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

2 Responses to “Smartphone-ul H2 Qubo si tableta VIVA H8”

  1. Speed Speed spune:

    O tableta interesanta, eleganta si subtire. Are un procesor Cortex A7 Quad Core de 1,2 GHz, memorie RAM de 1 GB si o camera foto OV 5647 de 5 MP cu Autofocus cu care poti sa surprinzi cele mai frumoase momente din viata ta. Pretul este unul foarte accesibil. Merita toti banii!

  2. dan70333 spune:

    Sunt impresionat. Cei de la Allview vin cu produse din ce in ce mai bune, dar si cu noi inovatii pe piata romaneasca. Sunt curios cum functioneaza acest smart 2 view. Cat despre telefon si tableta consider ca sunt doua produse care isi merita toti banii.

Leave a Reply