Tocmai ce ma mutasem impreuna cu sotia in Bucuresti si, mai exact, in Ferentari. Desi are o reputatie proasta, odata ce te muti acolo lucrurile nu sunt chiar atat de rele. Desigur, exista si exceptii. Lucrul cel mai deranjant este mizeria de care, se pare ca, primaria nu doreste sa se ocupe. Locuind la etajul 1, a fost foarte usor pentru anumiti “oaspeti” sa se infiltreze in locuinta noastra si sa nu mai plece. Daca nu vati prins pana acum, este vorba despre soarecii si sobolanii care s-au adunat in tot cartierul, deoarece mizeria a depasit nivelul raului Gange din India.

Deratizare-Soareci

Dupa cateva incercari esuate de a scapa de acesti sobolani de unul singur, mi-a mai ramas doar un singur lucru. Sa apelz la o firma profesionista de deratizare pentru a pune capat uratelor rozatoare.

Am contactat Compania DDD, o firma cunoscuta pentru serviciile sale de deratizare si dezinfectie din Bucuresti. Acestia mi-au spus ca a doua a zi vor fi la mine.

Desi am fost un pic ingrijorat din cauza preturilor, am descoperit ca pe website au la dispozitie un tabel preturi serivcii deratizare. Avand in vedere ca locuint mea este de tip garsoniera totul m-a costat foarte putin.

A doua zi, cand echipa s-a prezentat, le-am explicat situatia dupa care am au decis ca o deratizare ecologica este cea mai indicat, deoarece nu va afecta mediul inconjurator si nici vecinii. Cat a durat deratizarea am fost rugat sa astept in afara locuintei pentru a nu inhala toxine iar dupa aceea, sa tinem geamurile deschise pe seara.

Am fost foarte multumit de atitudinea agentilor de la Compania DDD, deoarece au dat dovada de serizozitate si profesionalism.

Recomand serviciile Companiei DDD, adevarati profesionisti si leaderi in domeniu. Fara serviciile lor nu as fi scapat niciodata de daunatorii care imi amenintau bunastarea. Rozatoarele, desi par inofensive, sunt foarte periculoase pentru sanatatea oamenilor, deoarece pot fi purtatoare de virusuri mortale.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply