Ca sa te faci vizibil in lumea afacerilor, in ziua de astazi nu mai este de ajuns un simplu anunt la ziar. Totul se desfasoara pe mediul virtual, unde majoritatea investitorilor isi vad si interesele.

Pentru a fi sigur ca magazinul tau online primeste suficienti vizitatori care se pot transforma in potentiali clienti, trebuie sa investesti inteligent.

Mai multe campanii ppc facute de o firma specializata precum Adsem, te pot aduce printre primele randuri in aceasta lume competitiva a firmelor online!

PPC – Pay per Click sau Cost per Click – este un mecanism de plata pe rezultat, mai exact de plata pentru fiecare click pe reclama unui advertiser, click care duce vizitatorul catre un site, o pagina specifica de destinatie (landing page), o pagina in social media sau un canal de YouTube pe care advertiserul doreste sa le promoveze. Modalitatea de plata per click nu este propusa doar de platforma Google AdWords, ci si de alte canale precum Facebook, LinkedIn, YouTube, alaturi de alte modalitati de plata pe care acestia le ofera.

Dar cea mai cunoscuta si, totodata, cea mai performanta forma de PPC este plata pentru ad-urile (anunturile sponsorizate) afisate de catre Google in reteaua de cautare. 

Insa, la aceste performante, poate ajunge doar o agentie de marketing online profesionista, care va stii cum sa implementeze toate operatiunile necesare pentru a face ca pagina ta sa iasa in evidenta. Nu degeaba specialsitii in marketing recomanda operatiunile de optimizare SEO, mai ales daca firma este la inceput de drum. 

Acest principiu functioneaza la fel de bine si pentru o firma cu ceva vechime in domeniu. Chiar daca site-ul numai este la nivel, Adsem poate imbunatati popularitatea sa aplicand tehnici SEO prin care sa il poata evidentia. Adsem este o investitie de viitor pentru orice afacere!


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply