De curand am dat de un amanet ceasuri si am fost surprins sa vad ce ceasuri de calitate puteam cumpara de acolo. Initial am fost in respectivul amanet pentru a amaneta un telefon. Stiam de la un prieten ca are preturi foarte bune. Si asa a fost. Cei de la Casa-Amanet.com au intr-adevar preturi bune. Si, uitandu-ma printre produsele expuse spre vanzare mi-au atras atentia ceasurile. Aratau incredibil de bine si aveau in mod categoric un pret foarte bun.

Atunci a fost momentul in care mi-am cumparat pentru prima data un ceas din amanet. Si, cred ca am facut o alegere excelenta. Starea ceasului era foarte buna si calitatea ireprosabila.

De atunci, de fiecare data cand vreau sa-mi cumpar un ceas, daca nu vreau un ceas anume, merg mai intai prin amanete. Mereu gasesc ceasuri foarte frumoase la Amanet A.G.S.

Ceasurile pe care le cumpar din amanet nu sunt noi, dar acest lucru nu ma deranjeaza din moment ce functioneaza foarte bine.
Sincer sa fiu, la randul meu si eu am mers si am lasat ceasuri in amanet. Si nu, nu m-am intors dupa ele si nu le-am amanetat pentru ca aveam nevoie urgenta de bani. Le-am amanetat pentru ca nu le mai purtam si nu avea sens sa le tin aiurea, sa se puna praful pe ele. Din banii obtinuti mai puneam diferenta si imi luam un alt ceas din amanet sau un ceas nou, de unde voiam eu.

Imi plac foarte mult ceasurile si ele imi inspira masculinitate, eleganta si seriozitate. In plus sunt si o persoana foarte punctuala, iar de pe mana unei persoane punctuale nu lipseste niciodata ceasul.

Ceasul nu este pentru mine un simplu accesoriu, ci e accesoriul meu preferat. Si ma bucur de fiecare data cand pot cumpara de la Amanet A.G.S. ceasuri de calitate la preturi mai mult decat acceptabile.

Tu ti-ai cumparat vreodata un ceas din amanet? Daca nu, poate e momentul sa incerci. Nu ai ce sa regreti. Chiar poti gasi ceasuri de calitate, de la branduri de renume. Si, daca platesti si mai putin pe ele, cu atat mai bine.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply