De-a lungul timpului, siguranțele din generația veche au fost treptat înlocuite cu siguranțe automate, care sunt recomandate datorită avantajelor pe care le prezintă. Pornind de la eficiența de care dau dovadă și până la viteza de reacție în cazul pericolelor ce pot apărea, precum și în funcție de caracteristicile pe care le prezintă, putem enumera următoarele tipuri de siguranțe automate:

Siguranțe automate monopolare (1P)

poze,;kghjmchxfg

Acestea au fost create pentru a proteja o sigură fază dintr-un circuit electric. Sunt formate dintr-un conector amplasat în partea de sus a dispozitivului și încă unul în partea de jos a acestuia. Privind din punct de vedere al bugetului disponibil, acest tip de siguranță automată este cel mai convenabil model. Punerea să în funcțiune într-un tablou de siguranțe se face împreună cu mai multe siguranțe de același fel.

Siguranțe bipolare (1P+N) duble sau compacte 

Atât cele duble, cât și cele compacte, au că scop protejarea ambelor circuite electrice, fază și nulul. Cele compacte sunt mai des întâlnite, reprezentând o variată îmbunătățită a celor duble. Acestea ocupă într-un  tablou electriclocul a două module în cazul celor duble și un singur spațiu al unui modul în cazul celor compacte.

 Siguranțe automate tripolare (3P) și alte tipuri

În cee ace privește siguranțele automate de tip 3P, acestea sunt utilizate în cadrul instalațiilor trifazice(380V), oferind protecția necesară atât pentru cele 3 faze, cât și pentru nul. De asemenea, în funcție de necesitățile cumpărătorului, acesta poate alege și alte tipuri de siguranțe, precum: tetrapolare, diferențiale etc.

Atunci când te decizi să ți achiziționezi un anume tip de siguranțe automate, alege un furnizor de încredere. DiversMarket oferă o gamă variată de produse electrice, precum siguranțe automate, surse de iluminat, automatizări industraile etc. Alege furnizorul complet!


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply