Orice medic stomatolog, ce detine o clinica in domeniu, trebuie sa fie constient de faptul ca toate instrumentele si obiectele din interiorul acesteia trebuie decontaminate pentru ca de la pacient se pot lua o gramada de infectii. Nu numai aparatura si instrumentarul trebuie dezinfectat, igienizat si sterilizat, ci si mainile personalului inainte si dupa fiecare interventie. Si, pentru ca aici imi doream sa ajung, o sa va spun ce fel de produse folosesc eu si de unde le achizitionez.

Acum ceva timp, am descoperit magazinul online Sanito.ro. Acest magazin este renumit in intreaga tara pentru produsele de calitate, folosite de catre toti profesionistii din domeniul sanitar, dar si industraial si alimentar. Magazinul are o experienta de peste 13 ani si o echipa priceputa, indiferent de problema pe care o aveti. Echipa va poate sfatui constant ce fel de produse sa alegeti, in functie de afacerea pe care o detineti si de utilizarea pentru care sunt destinate aceste produse. Atunci cand i-am contactat prima data, le-am explicat celor de la Sanito.ro pentru ce am nevoie de anumite produse si reprezentantii magazinului nu au ezitat sa imi spuna ce imi trebuia.

global-hand-washing-day-2017

Vand in vedere ca un cabinet stomatologic este o responsabilitate mare,echipa a mers direct la sigur si mi-au recomandt doar cele mai bune produse pe care le detin in stoc.

In primul rand, mi-au recomandat sapun lichid. Acesta este creat de brand-ul cunoscut in intreaga lume pentru produsele de calitate, destinate dezinfectarii si igienizarii. Dezinfectantii de maini elimina pana la 99,9% din bacterii si nu este nevoie sa folosim apa. Sunt o solutie rapida si eficienta pentru curatarea in profunzime a mainilor. In plus, formula unui asmenea dezinfectant nu ataca pielea. De asemenea, tot de aici, am comandat, de la bun inceput sapun crema . Pe acesta l-am instalat la grupul sanitar la clinicii. Deoarece am o clinica destul de mare, nu puteam sa nu instalez un grup sanitar pentru pacienti si unul pentru personal. Nu imi doream achizitionarea unui sapun din comert, deoarece stiu ca nu este la fel de eficient ca unul profesional. Asa ca, cu marca de sapun spuma de la Tork am dat lovitura. Desigur, nu puteam sa il folosesc decat intr-un dozator special pe care l-am cumparat tot de pe site. Atat angajatilor mei, cat si pacientilor le place sapunul pe care il folosesc. Am avut chiar pacienti care m-au intrebat de unde am cumparat sapunul. Le-am spus imediat ca este de la brand-ul Tork si magazinul de unde il achizitionez, este Sanito.ro.

De cand folosesc produsele de pe site-ul Sanito.ro totul s-a schimbat. Nu numai ca am observat multumirea in ochii angajatilor, ci si in privirea clientilor. Acestia se duc la baie fara nicio problema si ies cu un zambet pe fata. Desigur, marea satisfactie a fost a mea, stiind ca ofer clientilor un mediu steril precum prevede etica medicala si nu numai.

 

Sanito.ro este un magazin de unde te poti aproviziona si tu cu cele mai bune sapunuri de maini, la preturi fara concurenta. Gama de produse include tot ce este necesar intr-un cabinet medical!


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply