-Nu voi avea niciodata un ceas de mana din aur sau argint, spuse tanarul nemultumit! Cum sa ma placa fetele, cand fiul miliardarului in dolari G.B. din clasa a XII-a B are 3-4 ceasuri din aur pe care le schimba de trei ori pe saptamana? De-ati vedea cum stralucesc bijuteriile la mana lui si ochii fetelor dupa ele!
Pacat ca nu avea notiunea valorilor reale, fiindca era un baiat frumos, curat la suflet, generos si inteligent. Multe fete l-ar fi vrut, dar se temeau sa-i arate asta. Noroc ca prietenul cel mai bun se pricepea de minune la afaceri:

-Pai, putem si noi sa lucram ca ospatari pe litoral la vara si sa ne cumparam ceasuri de mana.

Asa era el cand dorea sa-l impace. Hai sa fim seriosi, ceas de aur cu banii de pe doua luni de munca! S-a gandit totusi ca nu-i vor strica niste bani si nici experiente noi de viata, asa ca a acceptat provocarea. Fiind gura sparta, prietenul i-a zis baiatului de bani gata ceva in legatura cu ceasurile mai tari decat ale lui, iar el a inceput sa rada in hohote. Tot liceu a aflat pretentiile copiilor saraci si comentau pe seama lor. Tanarul ambitios se gandea ca mai mult decat un ceas electronic din plastic nu isi vor permite, dar prietenul sau cel bun il incuraja.

Au muncit zi si noapte pe litoral, iar pentru ca erau draguti si serveau prompt, se alegeau si cu bacsisuri grase. La sfarsitul vacantei au intra impreuna pe Ceasmania si au cautat o zi intreaga ceasuri barbati. Multe dintre exemplare imitau foarte bine ceasurile din aur ale bogatanului, dar cunoscatorii ar fi facut diferenta.

Cand l-au gasit pe ultimele pagini ale site-ului asteptandu-I cuminte, au exclamat in cor:
-Acesta este! Cu el vom bate toata colectia laudarosului. Sa vezi cum vor roi, frate, fetele in jurul nostru?
Era Ceasul barbatesc INGERSOLL Tourbillon West Point IN5201CH, cu mecanismele la vedere, spectacolul vizual continuand cu luminarea cadranului noaptea datorita indicatorilor luminescenti superluminova.
Ceasurile lor de mana au magnetizat toata admiratia scolii, iar bogatanul nu s-a lasat pana nu si-a comandat si el 3-4 produse, dar primii cu astfel de ceasuri, tot baietii frumosi si ambitiosi au fost!


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply