Ventilatoarele sunt cele mai utilizate mijloace de racire a aerului in locuinte si alte spatii de mici dimensiuni. Acestea sunt ieftine, practice si usor de utilizat. Acestea sunt suficiente pentru a raci si ventila aerul dintr-un dormitor, birou sau living. Sunt un bun inlocuitor pentru un aparat de aer conditionat, fiind mai ieftine, au un consum mai mic de energie electrica si sunt foarte mobile, putand fi amplasate acolo unde ne dorim.

ventilator-camera-airnaturel

Numeroase modele de  ventilatoate putem gasi si in magazinul AlecoAir, un lider in ceea ce priveste sistemele de climatizare si de ventilatie casnice si nu numai. Ventilatorul Airnaturel Naos Antracit este perfect pentru orice locuinta, fiind capabil sa ventileze aerul de pe o suprafata de pana la 20mp pe o singura treapta de ventilare. Acesta este un ventilator de aer foarte modern, cu un aspect elegant si compact. Poate fi amplasat oriunde, fiind de asemenea si destul de stabil si cu o greutate mica.

Designul acestuia a fost gandit pentru a se putea integra fara probleme intr-un decor al secolului 21, materialele si culoarea special alese facilitand si mai mult acest aspect. Airnaturel Naos este calibrat perfect astfel incat sa fie cat mai silentios posibil si sa sufle cat mai bine aerul. Astfel, aerul ventilat nu vine direct si nu creeaza impresia ca ar fi uscat ci mai degraba este bland si hidratant, un lucru esential pe vreme foarte calda. Acest lucru se datoreaza tot paletelor special realizate pentru a obtine acest aspect dar si pentru a fi foarte silentios. Astfe, ventilatorul poate fi utilizat oriunde, oricand, chiar si in camera copiilor mici, pe timp de zi sau chiar si pe timp de noapte.

Si eu folosesc pe timp de vara aproape zilnic ventilatorul, acasa. Pentru ca la munca am aer conditionat care functioneaza pentru tot departamentul. Acasa insa imi este suficient ventilatorul, mai ales atunci cand ma joc pe calculator. Ma ajuta sa ma mentin in forma in timp ce sunt concentrat la ceea ce dezvolt, ma racoreste atat pe mine cat si sistemul. Iar datorita designului sai se integreaza perfect in peisajul spatiului meu de gaming.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply