Sarbatorile de iarna ale acestui an aduc in plan discografic lansarea unui album muzical de colinde si cantece de iarna, avand-o ca protagonista pe interpreta Viorica Macovei. Albumul intitulat sugestiv ” Scrisori catre cer” contine 11 melodii compuse in totalitate de Raoul (Rares Borlea), fiind astfel un album de autor. Cu toate ca Viorica Macovei vine din zona muzicii populare reprezentand prin excelenta zona Bucovinei, albumul de fata este o provocare lansata publicului pe de o parte de autorul albumului care cu ajutorul orchestratorului Alexandru Malschi, a imbracat creatiile intr-o forma muzicala cu tinta clara sufletul ascultatorului, dar si a interpretei care se dovedeste a fi un foarte bun mesager al ideii acestui album.
În playlist-ul albumului „Scrisori catre cer” se regasesc 3 duete alaturi de Raoul si o inedita colaborare pentru o melodie cu maestrul Dumitru Farcas.
Cred în magia perfectă a purității albe…cred în fulgii de nea și in minunile ce aievea aduc bucuria și pacea sufletului…cred in colindul și gândul care îi scrie lui Dumnezeu… Rugăciunile sufletului meu sunt „Scrisori către Cer” spune Viorica Macovei completata de autorul albumului Raoul ” In orice suflet exista bucurie daca in orice bucurie exista suflet. In fiecare nota de pe acest album sclipesc licariri de bucurie din ochii lui Dumnezeu…sper ca lumina si colindul nostru sa ajunga in cat mai multe suflete. Sarbatori imaculate!
Albumul se doreste unul din cele mai bune de acest gen, lansate anul acesta.

Asculta aici:

Viorica Macovei si Raoul – ” Flori de-argint”-

Viorica Macovei si Raoul – ” Noi, in seara de Craciun”-

Viorica Macovei – „Copile IIsus”


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

One Response to “VIORICA MACOVEI – „SCRISORI CĂTRE CER””

  1. Mihaela Ciurlea spune:

    Sunteti divini.
    Va iubim !

Leave a Reply