Categories
Uncategorized

Cum protejam telefonul in mod estetic

Cum protejam telefonul in mod estetic? Cel mai evident raspuns, cu o husa de protectie, care nu rezolva intotdeauna corect sarcina, daca nu este aleasa corect, si o folie de protectie de buna calitate. Este suficient sa vezi diverse modele de huse personalizate in magazinul online etuo.ro. Husele sunt transformate dintr-un mijloc de protectie intr-un mijloc de auto-exprimare care insa, nu isi pierd functia principala de a proteja dispozitivul si de a creste confortul in utilizare. Chiar si acele modele, a caror sarcina principala este sa surprinda cu originalitatea lor, in practica se dovedesc a fi potrivite pentru utilizare, iar alteori iti reamintesc de echipamentele fotografice, frumoase si utile in viata de zi cu zi. Fantezia designerilor este aproape nelimitata si acest lucru se poate vedea in magazinul online etuo.ro.

Folie protectie

Alegerea potrivita a unei folii de protectie sau a sticlei pentru ecranul smartphone-ului ii va asigura aspectul perfect si viata lunga. In magazinul online etuo.ro vei gasi multe folii de protectie care difera in parametri. Prin urmare, inainte de a alege un model de folie protectie, ar trebui sa stii dimensiunea ecranului si de asemenea, duritatea protectiei ecranului exprimata prin coeficientul H. Nu uita ca  duritatea nu este aceeasi cu rezistenta foliei sau a sticlei de protectie. Inseamna doar rezistenta la zgarieturi. Cu cat este mai mare coeficientul H al unui anumit tip de folie protectie sau sticla, cu atat va proteja mai mult ecranul de zgarieturi. Desigur, in timp, se va uza, dar isi va pastra functia principala de a proteja ecranul. Cand cumperi protectie din sticla verifica de asemenea, daca are un strat hidrofil. Acesta este un strat subtire de substanta aproape perfect neted care imbunatateste alunecarea degetului pe suprafata, prevenind lipirea grasimii si a prafului si putand mentine mai usor afisajul curat.

Husa telefon personalizata

Telefonul mobil este o parte integranta a vietii moderne. Pentru a proteja dispozitivul, este recomandabil sa folosesti husa telefon personalizata. De ce ai nevoie de o husa pentru telefon? Modelele de huse personalizate sunt multifunctionale. Scopul principal este de a proteja gadgetul impotriva caderilor, a jetoanelor, a scufundarilor si a denivelarilor. Accesoriile nu numai ca pot decora telefoanele, ci pot sa si ascunda zgarieturile sau fisurile existente. Multe huse au caracteristici suplimentare care servesc ca suport pentru vizualizarea usoara a videoclipurilor, alte modele au compartimente speciale pentru stocarea unei baterii portabile pentru telefon etc. Majoritatea telefoanelor se deterioreaza in timpul utilizarii. Utilizarea huselor de protectie minimizeaza riscurile posibile de deteriorare.

Etuo.ro – personalizare telefon

In magazinul online etuo.ro – personalizare telefon, sunt prezentate un numar mare de huse personalizate. Atunci cand alegi un model, trebuie sa iei in considerare mai multi indicatori, cum ar fi materialul husei, care poate fi silicon, plastic siliconat, poliuretan, policarbonat, piele sau eco-piele. Cea mai buna optiune este o husa conceputa special pentru un anumit model de telefon. Astfel de huse au decupaje speciale pentru porturi. Daca este imposibil sa gasesti o husa personalizata, este posibil sa utilizezi modele universale potrivite pentru majoritatea telefoanelor si care au o dimensiune universala. Managerii magazinului online etuo.ro iti vor spune care model este cel mai potrivit pentru telefonul tau si te pot ajuta la crearea unui design unic personalizat. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *